USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахтарі стають землевласниками

19 Березня 2010 17:55
Від початку земельної реформи у Нововолинську видано 1 859 державних актів на землю – іще дві тисячі заяв чекають розгляду.
Торік від продажу 12-ти земельних ділянок несільськогосподарського призначення міський бюджет отримав мільйон 690 тисяч гривень.
Такі дані оприлюднив під час засідання міськвиконкому начальник відділу Держкомзему Тарас Кантор. За його словами, постанова Кабміну про порядок безоплатного оформлення та видачі громадянам державних актів на право власності земельними ділянками сприймається суміжними організаціями, що задіяні у цьому процесі без особливого ентузіазму.
Скажімо, їм економічно не вигідно їздити із Луцька до Нововолинська. Усе ж торік городянам було видано 784 державні акти на землю, з яких 640 безплатно.
А ще за звітний період відділом розглянуто майже 4,5 тисячі заяв і звернень мешканців шахтарського міста, - повідомляє Волинське телебачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus