USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шацьким базарникам обіцяють пільгову торгівлю

7 Червня 2010 16:22
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук провів прийом громадян із особистих питань - людей турбували проблеми житлові, соціальні, а також фінансові.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Зокрема, пенсіонерка просила допомогти відремонтувати дах літньої кухні. Разом з тим, вона подякувала Президенту Віктору Януковичу за те, що він приділяє значну увагу до людей похилого віку. Адже цього місяця замість 800 гривень пенсії вона отримали тисячу гривень.

Шацькі підприємці обурювалися з приводу закриття місцевого ринку та висловлювали незгоду з запропонованими іншими місцями торгівлі. На закиди владі Борис Клімчук відказав, що рішення місцевої влади є законними. Губернатор запевнив бізнесменів, що вони будуть мати максимально пільгові умови роботи на новому місці торгівлі.

Актуальною темою була реконструкція церков Волині. Голова облдержадміністрації у коментарі журналістам повідомив: робота у цьому напрямку ведеться. Зокрема, за кошти благодійного фонду «Рідна Волинь» буде проведена реставрація Свято-Дмитріївського храму в селі Гішин Ковельського району, який є найстарішою пам’яткою поліської дерев’яної архітектури.

На прийомі громадян порушувалися питання повернення вкладів із кредитних спілок. Заодно, люди прохали й про матеріальну допомогу на лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus