USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скандальний тендер на будівництво сільської школи

18 Лютого 2010 17:35
Понад 6 мільйони гривень виділять із держбюджету на будівництво школи в селі Ростань Шацького району, де навчається всього 69 дітей, - пише газета «Волинь-нова».
Навчальний заклад розрахований на 100 місць, хоча нині за партами сидять лише близько 70 учнів. Усього в селі 355 мешканців. Проектно-кошторисна документація коштувала майже 6 тисяч гривень.
Тендер виграв підприємець із Рожище. Він конкурував із кількома луцькими будівельними фірмами. Злі язики кажуть, що виграти тендер йому дозволило знайомство підприємця з місцевими чиновниками, - пише газета.
Під час численних перевірок контролюючими службами там виявлено порушень на понад 90 тисяч гривень.
Більш того, технічний нагляд за будівництвом мав здійснювати працівник підприємства «Шацькземлепроект» Роман Блисців.  А от акт прийому-передачі виконаних робіт підписав інспектор Роман Фрис.
З’ясувалося, що Роман Блисців у «Шацькземлепроекті» не працює. А засновник цього підприємства – львів’янка Ольга Фрис. ЇЇ чоловік Роман – інспектор інспекції архітектурно-будівельного контролю Волинської області у Шацькому районі.
КРУ перевірили відділ освіти Шацької райдержадміністрації. Управління виявило порушення на майже 300 тисяч гривень стосовно ремонту ще одного навчального закладу – Шацької загальноосвітньої школи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Gryc Показати IP 18 Лютого 2010 18:10
Тут без Льоні Кислого не обійшлось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus