USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Слова Гузя – наклеп, – голова ОВК

31 Жовтня 2010 15:19
Голова Волинської обласної виборчої комісії Микола Євтушин дав офіційний коментар з приводу заяви голови Волинської обласної організації партії «За Україну» Ігоря Гузя з приводу фальсифікації виборчого процесу на Волині.
На заяву Гузя про те, що у Волинській області на виборчих дільницях знаходиться більше 100 тисяч необлікованих бюлетенів, Микола Євтушин сказав: «Дана інформація не відповідає дійсності». Про це інформує прес-служба Волинської організації Партії регіонів.
Голова обласної комісії каже, що був здивований змістом заяви, оскільки, за його словами, на Волині теоретично не можливо надрукувати таку кількість бюлетенів додатково.
«Я не розумію логіки пана Гузя. Можливо, він мав на увазі, що були помилки у бюлетенях? То у Ковелі ми їх передрукували, а надлишки були знищені. Це є наклеп на обласну виборчу комісію як колегіальний орган, який, можливо, буде оскаржений у суді. Кількість бюлетенів замовляється відповідно до кількості виборців Волинської області, який надає Державний реєстр виборців».
«Що стосується конкретного прикладу пана Гузя по Старовижівському №27 виборчому окрузі, дана інформація мене взагалі здивувала, оскільки про який надлишок може йтися, коли напередодні територіальна виборча комісія давала заявку про те, що їм не вистачало бюлетенів для проведення виборів. Це просто якийсь піар, звернення на себе уваги, щоб люди ще раз почули це прізвище», - додав Євтушин.
Голова Старовижівської райдержадміністрації Володимир Семенюк теж заперечує заяву Гузя. За його словами, справді був надлишок бюлетенів до обласної ради у багатомандатному окрузі та мажоритарному округах десь близько 70- 75 штук, втім члени дільничної комісії, виявивши їх, склали відповідний акти, проінформували відповідні територіальні виборчі комісії та ліквідували.
На іншій дільниці у Старовижівстькому районі взагалі була недостача у кількості 92 бюлетені до Старовижівської районної ради.
Втім їх надрукували та передали до виборчої дільниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 31 Жовтня 2010 16:19
Гузь без піара ніяк не може )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus