USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Снігопади та відлига можуть зупинити волинські автобуси

9 Січня 2010 14:03


Негода цими вихідними та прогнозоване потепління паралізували автобусне сполучення в Україні. Через сніги постраждало близько десятка областей. Волинь потерпіла найменше – серед полів та в глухих селах застрягло кілька рейсових автобусів через замети та несправність машини.
У зв\'язку зі складною погодою низка автобусних маршрутів працюють з обмеженнями, - повідомляє Мінтранс. За його даними, не виконуються 86 рейсів на 69 автобусних маршрутах в Київській області.
 
Також скасовані рейси на автобусних маршрутах в таких областях: Дніпропетровська область - 19 рейсів, Одеська область - 6 рейсів, Сумська область - 71 рейс, Черкаська область - 36 рейсів. Усього за минулу добу через сніг на дорогах закрили 218 рейсів на 201 автобусному маршруті.
 
За оперативними даними, станом на 8 годину ранку 9 січня серйозних порушень у функціонуванні об\'єктів транспортного комплексу та зв\'язку - залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Держспецтрансслужби не сталося.
 
Станом на 07:00 9 січня у трьох областях залишається знеструмленим 31 населений пункт: у Харківській - 18, Полтавській - 11 і Луганській - 2. Електрику відновлюють бригади обленерго.
 
Найближчими днями в Україні очікується подальше підвищення температури повітря, а також опади у вигляді снігу з дощем. На дорогах ожеледиця, місцями туман, - пише РБК-Украина
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus