USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Справу Волійка знову реанімували

28 Грудня 2010 17:56
Судову справу проти заступника начальника Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Олександра Волійка, якого звинувачували у корупції і, якого виправдав апеляційний суд – повернуто на новий розгляд.

Про це під час сесії облради повідомив прокурор області Андрій Гіль.

Нагадаємо, що посадовця підозрювали у підробці документів про виконанні ремонтні роботи. Ковельський районний суд визнав підозрюваного винним з застосуванням міри покарання позбавлення волі строком на сім років. Однак згодом Апеляційний суд області виправдав Волійка.
«Вирок був скасований, але справа направлена на новий розгляд. Новий Це означає, що суд, який прийме провадження може знову ж таки залишити попередню міру, яка була призначена,або пом’якшити покарання або посилити», - зазначив Андрій Гіль.
Губернатор Борис Клімчук слова прокурора прокоментував, що жодні «теми не закриваються».

Нагадаємо, що раніше під час ефіру на телеканалі «Аверс» Клімчук попросив «не топтатися по цьому прізвищу», зазначивши, що тема закрита.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 28 Грудня 2010 18:21
Шкода Волійка, так його вже вимучили. Ще нервів попсують. За що його так!? Очевидно, Бога і людей кривдив? Це не прощається. На сьомому коліні відібється.
Helge Показати IP 28 Грудня 2010 23:38
Дают возможность собрать бабло...))))
Читач Показати IP 29 Грудня 2010 08:53
«Волійко не матиме семи років. Волійко не взяв в кишеню. Волійко не вкрав. Тому годі топтатися по цьому прізвищу. Все. Тема закрита»,– додав губернатор. Ви чули, що сказав губернатор, а тут знову якась реанімація. Непорядок на Волині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus