USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волійка виправдали

25 Грудня 2010 15:06
Заступника начальника головного управління архітектури, містобудування та ЖКГ Волинської ОДА Олександра Волійка виправдали.

Про це 24 грудня повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук в ефірі телеканалу «Аверс», - повідомив ВІП.

Нагадаємо, Олександра Волійка ще восени минулого року звинуватили у підробці актів виконаних робіт з реконструкції теплових мереж в одному з селищ Волині.

Тоді Луцька міжрайонна прокуратура порушила проти Волійка кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем й службове підроблення.

А 29 листопада прокурор Волині Андрій Гіль повідомив, що суд засудив Волійка до семи років позбавлення волі, але той подав апеляцію.

«Обласний Апеляційний суд відмінив рішення попередніх судів. Волійко не винен», - сказав 24 грудня в ефірі «Аверса» Клімчук.

«Волійко не матиме семи років. Волійко не взяв в кишеню. Волійко не вкрав. Тому годі топтатися по цьому прізвищу. Все. Тема закрита»,– додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волійко Показати IP 25 Грудня 2010 15:15
Навіщо Апеляційний суд, якщо є Клімчук зі свої правом.
virok Показати IP 25 Грудня 2010 15:18
Швидко вони все закривають! :) Навіть схаменутися не встигнеш - злодія виправдають, а невинного посадять! :( Хай живе наш суд - самий ...?!?!
Стрийко Показати IP 26 Грудня 2010 11:37
Наскільки я знаю, Волійку інкримінували порушення процедури при витрачанні бюджетних коштів. Тобто гроші були використані не за призначенням але при цьому використовувались для потреб громади. Це приблизно такий же випадок, як із Тимошенко - її судять за те, що гроші на екологію були потрачені на пенсії. Може я помиляюсь. Ті хто "в темі" - просвітіть
лучанка Показати IP 26 Грудня 2010 13:13
Всі знають, щоб отримати бюджетне фінансування - необхідно було Волійку дати "відкат" приблизно 10 відсотків, або не получиш нічого. Так було в 2010 році з виділеними Кабміном коштами на ОСББ. Це правдв, наше ОСББ це пережило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus