USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Студентка з Волині хоче подолати молодіжне безробіття

1 Жовтня 2010 09:43
Студентка п’ятого курсу Волинського національного університету ім. Лесі Українки Богдана Кравчик стала переможницею конкурсу на здобуття гранта президента України.
Її проект під назвою «Впровадження інноваційних механізмів вирішення проблеми молодіжного безробіття у Волинській області» спрямований привернути увагу громадськості до проблеми молодіжного безробіття, шляхів її вирішення та активізувати співпрацю державних органів, центрів зайнятості, вузів, роботодавців та молоді. Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Своєю науковою працею Богдана Кравчик популяризує створення Центрів планування кар’єри та працевлаштування студентів при вищих навчальних закладах області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ніна Показати IP 1 Жовтня 2010 10:05
Василь Токарський не чекаючи нікого,інвестував гроші у розвиток молодих бізнесменів.Краще дати вудлище і навчити ловити рибу, ніж давати на шару.А гранди просто вкрадуть.
VSC до ніна Показати IP 1 Жовтня 2010 10:37
Конкретно с примерами. Все знают, как наши местные барыги делают свой маленький гешефт через подставных лиц. Вы это имели ввиду? Не смешите мои тапочки.
Стерх Показати IP 1 Жовтня 2010 13:46
Не могу понять,Вы,батенька злой или завистливый? Какая разница,как человек даёт заработать другим?Насколько мне известно Токарский переписал свою охранную фирму на её директора,думаю тот сильно не расстроился.
VSC до Стерх Показати IP 1 Жовтня 2010 14:53
Ни то, и не другое. Просто не люблю очковтирательство. Правду, правлу и ничего кроме правды.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus