USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сутенери завербували до Європи більше 10 волинянок

13 Квітня 2010 13:39
Нещодавно волинські правоохоронці порушили кримінальну справу відносно двох іноземних громадян та двох громадян України, мешканців міста Луцька, які впродовж 2009-2010 року, діючи в складі організованої злочинної групи, підшукали, завербували та оплатно передали до Західної Європи більше десяти волинських дівчат віком від 18-23 років.
Зловмисники планували використовувати їх у сфері створення продукції порнографічного характеру з метою подальшого розповсюдження її в мережі Інтернет на території країн Європи, інформує сайт УМВС України у Волинській області.
Злочинці здійснювали свою діяльність через одне з модельних агентств обласного центру. Попередньо проводили кастинги, відбираючи дівчат для роботи моделлю на камеру в режимі он-лайн. А згодом відправляли „на роботу” за кордон, мотивуючи більшим заробітком.
"Відносно затриманих осіб порушено кримінальну справу за статтею 149 ч. 3 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), що передбачає позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років", - зазначив начальник відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 13 Квітня 2010 14:56
Опять про Гламур? Ничего нового.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus