USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Свідок крадіжки затримав рецидивіста. ФОТО

22 Березня 2010 12:05
Міліціонер спіймав злодія, який на ринку у продавщиці викрав 6,5 тисяч гривень та намагався втекти від правосуддя.
Старший черговий частини Волинського училища професійної підготовки працівників міліції Юрій Шевчук розповів, що того дня він повертався з чергування. Але перед тим, як поїхати додому, вирішив зайти на Центральний ринок. Хотів купити продуктів для своєї сім’ї.

Коли він виходив із одного з магазинів, то побачив, як невідомий на великій швидкості мчить між рядами ринку. Юрій відразу зрозумів, що цей чоловік скоїв крадіжку. Адже в руках у нього була жіноча сумка. Міліціонер кинув свої покупки та побіг наздоганяти зловмисника. Черговий розповів, що в той момент у ньому спрацював рефлекс. Найбільше Юрій побоювався, аби зловмисник не «злився з натовпом». І в такий спосіб не втік. Міліціонер, який раніше був викладачем з фізичної підготовки, наздогнав чоловіка та повалив його на землю.
Якраз у цей момент до нього підбіг чоловік потерпілої жінки, котрий допоміг втримати злочинця. Капітан міліції Шевчук чесно зізнається, що втримати злодія було тяжко. Якби не стороння допомога, то, можливо, останній вирвався би на волю.
Відразу про подію дізналися у кімнаті міліції Центрального ринку й також поспішили на допомогу. Вже після затримання працівники органів внутрішніх справ з’ясували, що 31-річний Василь приїхав на Волинь із міста Алчевська Луганської області. Тут він майже вісім місяців мешкав у селі Прилуцьке Ківерцівського району. За його словами, там жив разом із дружиною, з якою познайомився на Львівщині у місцях позбавлення волі. Про ситуацію, через яку Василь потрапив до ізолятора тимчасового тримання, підозрюваний розповідати відмовився. Проте виходячи зі слідчого кабінету, він наостанок сказав: «Я професійний «карманнік». Мене вже п’ять разів засуджували за скоєння крадіжок» Як розповів слідчий Луцького МВ УМВС України у Волинській області Дмитро Борисюк, затриманий уже мав раніше проблеми із законом. На Волинь він приїхав на постійне місце проживання і за цей час встиг скоїти ряд крадіжок не лише в обласному центрі, а й у Ківерцівському районі.
Дмитро Петрович повідомив, що Василь намагався викрасти гроші з торгового павільйону одного з підприємців. Якраз у той час, коли його дружина перераховувала касу. Жінка відразу помітила злодія і почала кликати на допомогу. Саме у цей момент поряд опинився Юрій Шевчук, завдяки якому й удалося затримати грабіжника. На даний момент проти Василя порушено кримінальну справу. Він перебуває в ІТТ Луцького міськвідділу внутрішніх справ. Крім того, працівники міліції перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів на території Волині, - інформує ВЗГ УМВС України у Волинській області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ND Показати IP 22 Березня 2010 16:00
Цікава виходить штука - новина тепер робиться з того, що є повсякденним обов"язком працівника. Значить завтра з"явиться повідомлення про те, що вчитель провів урок, а лікар оглянув хворого. Сьогоднішня ж сенсація: міліціонер зловив злочинця. Добре, що хоч хтось ловить та реагує відповідно...
seal Показати IP 23 Березня 2010 00:25
До ND. Ну почнемо з того, що міліціонер був не на службі і не в рейді. Він повертався додому ПІСЛЯ ЧЕРГУВАННЯ. А тому міг би й відвернутись і зробити вигляд, що нічого не побачив. Його вчинок, безумовно, не сенсація, а, скоріше, буденність життя правоохоронців,тут я з Вами погоджуюсь. Але було б більше таких міліціонерів - дивись і порядку на вулицях стало б більше.
Анонім Показати IP 23 Березня 2010 12:38
Дуже прикро, що наші ЗМІ розповсюджують неправдиву інформацію! Не міліціонер затримував злодія сумки, а самі підприємці наздогнали його та, ледве, не вбили. А для працівника міліції, мабуть, птрібна "зірочка на погони" - тому йому приписали це затримання. Дуже прикро , що пишуть неправду!
Куратор Показати IP 23 Березня 2010 15:04
А мені прикро, що якісь АНОНІМИ беруться робити висновки. Якщо володієте правдивою! інформацією, то не соромтесь підписуватись власним іменем. А скоріше ви просто чули цю історію від знайомої, знайома якої працює поряд зі знайомою на базарі, яка бачила все "на власні очі". Чого відразу думати погане на людей, якщо про них пишуть ЗМІ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus