USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Свобода» бачить порушення в Луцьку, регіонали – в районах

31 Жовтня 2010 19:03
На виборчих дільницях Луцького району виявили масову відсутність інформаційних плакатів кандидатів у депутати Волинської обласної ради від ВО «Свобода» по одномандатних мажоритарних виборчих округах №15 і №16 - Василя Бажанюка та Галини Міщук.

Складається відповідний акт щодо порушення закону про місцеві вибори, - інформують у прес-службі обласного осередку «Свободи».

Водночас в обласній організації Партії регіонів повідомили, що у місті Нововолинськ, на проспекті Перемоги 7, де розміщена спеціальна виборча дільниця № 20021 виборчий округ № 20003, кандидат у депутати до Нововолинської міської ради по одномандатному виборчому окрузі виявив порушення. Зокрема, у приміщенні для голосування або безпосередньо перед ним не розміщено плакатів, що роз’яснюють порядок голосування та відповідальність за порушення законодавства про вибори, як це передбачено законом, а також інформаційні плакати кандидатів у депутати у одномандатному мажоритарному виборчому окрузі. Була подана скарга до Нововолинської міської виборчої комісії.

Окрім того, у регіоналів повідомили, що у селі Запілля Ратнівського району, юрист Ратнівської районної організації Партії регіонів виявив чергове порушення. На території виборчої дільниці на автозупинці неподалік ДВК розміщено агітацію ВО «Батьківщина» та партії «Наша Україна». Голова ДВК Світлана Гашук – член партії «Батьківщина». Складено відповідний акт та направлена скарга до Датинської сільської виборчої комісії відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 31 Жовтня 2010 20:16
До речі, а де чай? Федорович казав, шо будуть чай давати!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus