USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Священиків учили техніці безпеки на богослужіннях. ФОТО

27 Квітня 2010 16:48
Сьогодні з десятої години ранку розпочали своє навчання 21 священнослужитель української православної церкви Київського патріархату. Тема навчання – охорона праці у приміщеннях церков.

Про це сьогодні повідомив начальник управління держгірпром нагляду у Волинській області Кузьма Іванов на зустрічі із спеціалістами служб охорони праці підприємств міста присвяченій завтрашньому Дню охорони праці.

«Там і електрика, там і газ. Тому все це теж повинно бути під контролем. Сьогодні ж вони отримають дипломи про закінчення навчання», - каже Кузьма Іванов.

Окрім навчання, щоб запобігти травматизму на підприємствах Луцька та Волинської області луцький міський голова Богдан Шиба звернувся до всіх керівників і працівників підприємств, установ, організацій та ЗМІ із закликом об’єднати зусилля для забезпечення постійного контролю та запобігання виробничих ризиків.

Заступник міського голови Борис Сорока назвав статистику виробничих травм за перший квартал цього року: 12 нещасних випадків на виробництві, смертельних випадків не зафіксовано.

Це підтвердив начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Луцьку Сергій Шемейко: «Я підготував невелику діаграму. і ми можемо констатувати, що рівень травматизму зменшився у порівнянні з минулим роком. Динаміка позитивна. На цілих дев’ять випадків менше. Це суттєво.»

А окремих спеціалістів підприємств, які травматизму «майже не дають», наприкінці наради нагородили подяками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus