USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Томенко хоче бачити у стінах парламенту студенток . ФОТОРЕПОРТАЖ

29 Січня 2010 11:54
Томенко хоче бачити у стінах парламенту студенток . ФОТОРЕПОРТАЖ
Під час вручення нагород фіналісткам у номінації «студент громадський діяч» десятого конкурсу «Студент року Волинь»-2009 заступник голови Верховної ради Микола Томенко зазначив, що хотів би, аби такі дівчата стажувалися у стінах українського парламенту.
Нагородження фіналістів конкурсу відбувалося вчора в Палаці культури Луцька. Студенти змагалися у дев’яти номінаціях. На подію прибув почесний гість Микола Томенко. Він сидів у залі поряд з міським головою Богданом Шибою, який щось йому нашіптував.

У своїй промові заступник голови ВР згадав про нещодавню ухвалу змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо питань студентського самоврядування. Томенко зазначив, що зміни не хотіли пропускати деякі політичні сили.

Опісля гість нагородив фіналістів номінації «студент громадський діяч» Вікторію Демчук (1-ше місце), Майю Москвич (2-ге місце) та Ольгу Кревську (3-те місце).

Упродовж церемонії нагородження глядачів розважали фіналісти конкурсу «Волинь шукає таланти», серед яких було декілька танцювальних колективів та співаків.


Шквал аплодисментів викликав у залі виступ футбольних фрістайлерів.

Переможцю номінації «студент спортсмен» Олександру Колодію весь зал Палацу культури аплодував стоячи. Спортсмен, який має ваду слуху, завоював не один чемпіонський титул у кульовій стрільбі з пістолету.


Нагороджував переможця директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко, який зазначив, що схиляється перед такими людьми як Олександр Колодій. Окрім переможця в номінації змагалися Тетяна Коб та Ольга Мануїлова, які зайняли відповідно 2-ге та 3-тє місця.

Студенток-гуманітаріїв нагороджував заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк. У номінації змагалися лише дві дівчини: Анна Клочко та Алла Дунай.  Пархом’юк зазначив, що хотів би бачити й представника сильної статті. Клочко у номінації посіла перше місце, а Дунай – друге.

Далі на сцену вийшла співачка Антоніна Матвієнко, дочка славетної народної артистки України Ніни Матвієнко. Співачка виконала дві пісні та побажала глядачам любові у серцях.

На студентів-митців від ведучих свята чекали підступні питання та завдання. Наприклад, вокалістку гурту «ВОДА» Ольгу Орловську, яка посіла третє місце, попросили виконати декілька рядків з пісні, з чим вона блискуче впоралася.

Нагороджував переможців начальник управління культури департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міськради Юрій Поліщук. Перше місце здобула дизайнер одягу Анна Дідух, друге – танцюрист Андрій Спасюк. Переможниці важко було стримувати емоції та посмішку.

Фіналісти конкурсу в номінації «студент-журналіст» вже активно працюють у різних засобах масової інформації. А володарка першого місця 36-річна студентка Вікторія Олещенко навіть займає посаду головного редактора служби інформації ВОДТРК. Нагороджувала призерів заступник генерального директора ВОДТРК Марія Андрушко, яка закликала присутніх у залі до кохання. Друге місце посіла Марія Доманська, позаштатний дописувач «Волинських новин», а третє – Оксана Цимбалюк.

Переможців номінації «студент науковець-природничник» нагороджував начальник управління охорони здоров’я  Луцької міськради Федір Кошель. Кошель сказав, що винаходи науковців корисні, а опаскуджують їх чиновники, які неправильно використовують досягнення науки. Перемогу у цій номінації здобула Тетяна Степанюк, друге місце – Оксана Федорчук, а третє – Олена Бортник.

Номінанти в категорії «студент-підприємець», як і належить серйозним бізнесменам, вийшли та сцену у ділових костюмах, стримували емоції та, відповідаючи на запитання суддів, рекламували послуги своїх підприємств. Перше місце завоював Роман Кравчук, друге і третє – Вадим Яковлєв та Андрій Савчук.

Фіналісти в категорії «студент середньо-спеціального навчального закладу» - усі творчі особистості, а грошові призи прагнуть витрати на подорожі. Перемогу в цій категорії отримала Наталія Фінюк. Друге місце посіла Іванна Ткачук, а третю сходинку – Аліна Михайлова.

Гурт «Давня казка», який завершував розважальну програму вечора, виконав декілька україномовних рімейків на улюблені з дитинства пісні.

Останніми нагороджували призерів номінації «студент комп’ютерний геній». Фіналісти розповідали про те, що вони думають про соціальні мережі. Переможцем у категорії став Назар Герасимчук.  

У завершальному слові заступник директора департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міськради Ольга Коритнєва запросила фіналістів конкурсу продовжити святкування у нічному клубі «Золото», депутат Волинської облради Ігор Гузь закликав молодь бути оптимістами, а Богдан Шиба висловив погрозу студентам, що якщо вони не прийдуть на вибори 7 лютого, то він не знає, що з ними зробить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Солдат Джейн Показати IP 29 Січня 2010 15:43
Цікаво, шо то Шиба втюхує Томенку, що в нього таке лице.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus