USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ТОП-5 найбезглуздіших крадіжок тижня на Волині

13 Грудня 2009 12:08
Злодії почасти дивують правоохоронців відверто безглуздими крадіжками. Минулого тижня в області «відзначилися» п’ятеро крадіїв – вони спочатку крали і грабували, а лише потім думали головою.
1. «Гоп-стоп» серед білого дня зі стартовим пістолетом
У середу близько 15-ї години на Центральному ринку Луцька 28-річний «гастролер» із Дніпропетровська пограбував покупця. У людному місці чоловік вийняв стартовий пістолет і наставив його на 46-річного лучанина. Наказав: «життя або гаманець». Лучанин віддав гроші й побіг до міліціонерів. Через кілька хвилин грабіжника затримали «за гарячими слідами». Він спокійно прогулювався торговими рядами.
2. Викопали і вивезли… залізобетонні електроопори
Минулої середи між селами Садів і Сарнівка Луцького району невідомі злодії уночі викопали із землі та вивезли невідь-куди 23 (!) залізобетонні електроопори. Про злочин повідомили енергетики. Вони досі ламають голову – кому і навіщо знадобилися опори, вагою в кілька тонн. Якщо злодії вирішили провести світло, то вони мусять звертатися до енергетиків, у яких викрали опори.
3. Обережний злодій крав по цеглині в день цілих півроку
У вівторок до Локачинського райвідділу міліції надійшла заява про крадіжку від жителя села Крухиничі. Чоловік поскаржився, що з його обійстя невідомий украв тисячу штук цегли. З’ясувалося, будматеріали вподобав 24-річний односелець. Обережний хлопець крав потрохи – одну-три цеглини на день. Ось так із квітня по грудень «хазяйновитий» злодій наносив додому тисячу цеглин.
4. Може сісти до тюрми через ножиці
У місті Нововолинську міліція затримала 43-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці ножиців. Чоловік спокусився на інструмент у майстерні з виготовлення м’яких меблів. Про крадіжку заявив 43-річний підприємець. Каже, йому ножиців не шкода – лише провчіть злодія. Затриманий не може пояснити, навіщо йому ножиці, які від сили коштують 20 гривень.
5. Украв колючий дріт. Не знає - навіщо
Минулого четверга луцька міліція шукала чоловіка з колючим дротом за плечима. Виявляється, на околиці Луцька з обійстя 44-річної жінки невідомий викрав 50 метрів колючого дроту та 15 металевих стовпчиків. Злодія знайшли вдома. 48-річний чоловік заховав дріт на горищі. Нащо він йому – знизує плечима. Каже, біс сплутав. Тепер чоловіка можуть запроторити до тюрми, де колючого дроту вдосталь.
За матеріалами прес-служби обласного управління МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 12:49
корисна інформація для роздумів для наших столичних можновладців. може вони подібне почитають і візьмуть з цих персонажів приклад. щоб потім їм не дорікали: "НАДО БЫЛО МЕНЬШЕ КРАСТЬ!"
Юка Показати IP 13 Грудня 2009 15:49
що безглузді крадіжки, то безглузді! а от чоловіка, який поцупив ножиці треба не у в'язницю і не на громадські роботи відправляти, а у лікарню, лікувати клептоманію
Покупець на ринку Показати IP 13 Грудня 2009 21:20
А де ж та міліція на ринку? Скільки ходжу, ніколи не бачив. Невже в циган переодягнуті?
seal Показати IP 14 Грудня 2009 10:42
Якщо призадуматися, то крім четвертого, всі інші злочини не такі вже й безглузді. А в третього взагалі дуже "творчий" підхід до справи.
1 Показати IP 14 Грудня 2009 12:35
А мою знайому і її співробітниць минулого тижня у луцькій книгарні, де вони працюють, цигани пограбували: якось ввели їх у гіпноз - і знайома, яка стояла на касі, віддала на очах у своїх співробітниць циганам кілька сотень "здачі". Дівчата оговталися лише тоді, коли шахраї вийшли з крамниці. Але, як виявилося, ніхто із працівниць нічого пригадати не зміг. Будьте обережні. Щоправда, не знаю, як від такого стовідсотково захиститися.
OrestN Показати IP 14 Грудня 2009 14:04
циган треба усіх зібнати на примусове поселення на о. Зміїнний. інакше будуть продовжувати гіпнотизувати і грабувати
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 14:51
Отакі у волинян "сірі" будні. Тільки один через дріт у міліцію йде, а ще десяток самостійно справедливість встановлюють.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 18:15
to OrestN 14 грудня, 14:04. Пане Орест, а від цього Вашого коментару дуже недобре попахує. Перепрошую, але подібні ідеї вже втілювалися у Німеччині в 30-40-х роках минулого сторіччя. Та й у США теж створювались гетто. До чого це призвело всім відомо. Ну не можна ж по окремих представниках судити про весь народ. Невже є мало позитивних людей серед ромів? Не подумайте, що я захищаю циганів-шахраїв. Це дійсно проблема і її потрібно якось вирішувати. Але, вибачте, точно не в такий спосіб, як пропонуєте Ви. Ми ж намагаємось стати цивілізованою європейською державою!
OrestN Показати IP 14 Грудня 2009 20:33
це був швидше жарт, а ви дійсно захищаєте , як ви пишете, циган-шахраїв.... а про кримінальну циганську структуру яка споювала самотніх лучан а потім підроблювала документи з метою заволодіти помешканням - то це відомо більшості по сюжетам волинського телебачення.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 20:46
to OrestN/ Вибачайте, але такими речами не жартують! А злодіїв я ніколи не захищав і не збираюсь цього робити. Це не в моїх правилах. А ось нацменшини захищати буду, хоча сам я українець і цим пишаюся.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 20:48
to OrestN/ А кримінальних структур є не менше, якщо не більше, і серед українців та інших національностей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus