USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Травку» продавали – самі ж не вживали

2 Грудня 2009 15:03
Волинські судді запроторили за грати на 10 років банду наркоторговців із обласного центру та Луцького району. Під час арешту чотирьох дилерів правоохоронці вилучили у них маріхуани на понад 8 тисяч гривень.

 
Оперативники обласного відділку боротьби з наркотиками давно стежили за ймовірними злочинцями. Помітили, що двоє жінок і двоє чоловіків продають дурман, однак самі не вживають наркотиків. Тим більше, не дозволяють цього робити власним дітям.
 
Їх затримали під час спланованої облави. Оперативники домовилися про закупку дурман-зілля. На зустріч із продавцями прийшли до їхньої оселі в селищі Торчин Луцького району, де осіло бандитське кубло. Там їх арештували. У помешканні злочинців правоохоронці знайшли три пакети наркосировини, яку цигани вже підготували для збуту. Експерти прорахували, що ринкова ціна вилученої маріхуани сягає восьми тисяч гривень.
 
«Угрупування довгий час займається збутом наркотиків не тільки на території Волині, але навіть за кордоном. Туди періодично переправляли марихуану. Крім того, двоє із затриманих є судимими за крадіжки та збуту наркотиків», – зазначив виконував обов’язків начальника обласного антинаркотичного відділу Сергій Тягунов.
 
Як повідомляє прес-служба обласного управління МВС, четверо продавців наркотиків засудили до тюрми за незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 15:56
цікаво, а де самі злочинці діставали те чудо-зілля? вирощували на городі? сусіди б донесли! у підвазонниках - тоді вони були пасивними наркоманами :)
OrestN Показати IP 2 Грудня 2009 22:17
а ще кажуть, що на цей "бізнес" наклала лапу циганська мафія. а ще показували, що цигани шукали у Луцьку самотніх пенсіонерів,забирали у них їхні квартири, а пенсіонерів звозили у притон в Ківерцях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus