USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Циганюк, Тимощук і Михайличенко. ЩО ВІДЗНАЧАЄМО, КОГО ВІТАЄМО

30 Березня 2010 12:52
Сьогодні Дні народження відзначають директорка Луцької міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 Руслана Оксентюк і депутат Луцької міськради Юрій Циганюк - йому виповнюється 40 років.

Саме сьогодні, 30 березня виповнюється 31 рік відомому українському футболісту, уродженцю Луцька Анатолію Тимощуку.

У цей день 1968 року народився ще один український футболіст, півзахисник, екс-гравець ФК «Динамо» Олексій Михайличенко – колишній тренер національної збірної України з футболу.

У цей день у 1968 році народилася відома канадська співачка Селін Діон – лауреатка премій «Греммі» та «Оскар» за саундтреки до фільмів «Красуня і чудовище», «Титанік».

Сьогодні виповнюється 65 років відомому британському музиканту і гітаристу Еріку Клептону – тричі герою Залу слави рок-н-ролу і четвертому в переліку найвеличніших гітаристів усіх часів.

Сьогодні виповнюється 73 роки талановитому американському актору і режисеру Уоррену Бітті – лауреату премій «Оскар» за фільм «Червоні».

В 1926 році народився шведський підприємець Інвар Кампрад – засновник компанії IKEA – мережі меблевих магазинів, найбагатша людина Європи.

У цей день з’явився на світ нідерландський художник, постімпресіоніст Вінсент ван Гог (1853-1890), котрий є одним із класиків і реформаторів французької художньої школи.

30 березня народився відомий іспанський художник і гравюр Франсіско де Гойя (1746-1828) – один з основоположників іспанської художньої школи, автор картин «Маха оголена» і «Маха одягнута».

30 березня народився османський султан Мехмед ІІ Фатіх (1432-1481), якого назвали «Завойовником» за загарбання Константинополя і перетворення його в Стамбул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus