USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Тупість чиновників інколи переходить всякі межі», - Володимир Бондар

18 Лютого 2011 14:48
Голова Волинської обласної організації партії Єдиний Центр Володимир Бондар заявив, що адекватною реакцією податкової міліції, яка безпідставно, на його думку, обшукала офіс партії 10 лютого, будуть не лише вибачення, а й звільнення осіб, які винні у незаконному обшуку приміщення.

Про це Володимир Бондар заявив 18 лютого під час відео-чату на «Волинських новинах».

ДИВИТИСЯ ВІДЕО-ЧАТ З ВОЛОДИМИРОМ БОНДАРЕМ

Нагадаємо, що 10 лютого податківці на декілька годин, зупинили роботу 23 організацій, в тому числі і партії Єдиний Центр, аби обшукати один кабінет фірми-сусіда на поверсі у приміщенні на вулиці Ковельській, 2.

«Маски-шоу» - кожен тиждень

«Тупість наших чиновників іноді переходить всякі межі. Місцевих я маю на увазі. Іноді тупий чиновник може прийти на місце і не розібратися, що отут закінчується одна фірма і отут починається діяльність зовсім іншої фірми, яка одна з одною може бути не пов’язана. На жаль, потім така тупість чиновників приводить до конкретних результатів, негативних результатів. Як діяльності окремих бізнесових і політичних структур, так і життєдіяльності суспільства в цілому», - зазначив Бондар.

«Я хотів би звернутися до керівництва області, і в своїх можливостях до керівництва держави, що якщо така тупість має місце – аби таких людей обмежували в формах державної роботи», - додав політик.

Володимир Бондар заявив, що незаконні дії з боку силових структур на Волині вчиняються кожного тижня. «Мене цікавить ефективність таких структур. От щотижня відбувається маски-шоу, щотижня проводиться робота, яка обмежує діяльність громадян, фірм структур… А скільки внаслідок такої діяльності залучено коштів до міського бюджету? Чи є ця робота ефективною?» - зауважив Бондар.

«Чи це просто якомусь дяді в погонах з великими зірками чи малими зірками не сподобалося діяльність тої чи іншої структури людини. Він прийшов і сказав, що мені сьогодні закон дав можливість виступати в образі чиновника з палкою – я буду виступати», - сказав очільник волинського ЄЦ.

Відповідь податківця

Зауважимо, що на відео-чат були запрошені і представники податкової міліції, аби вони могли надати неупереджену і достовірну інформацію щодо подій, які мали місце 10 лютого на четвертому поверсі приміщення на вулиці Ковельській, 2. Представники податкової міліції на чат не прийшли.

Як повідомив «Волинським новинам» напередодні проведення чату заступник начальника УПМ Луцька Віталій Малий, «Основним завданням податкової міліції є запобігання злочинам та іншим правопорушенням у сфері оподаткування, їх розкриття, та розслідування».
Відтак, пояснив податківець, «враховуючи об'єми запланованих заходів для виконання покладених урядом на податкову міліцію завдань, відповідне збільшення навантаження на її працівників, управління податкової міліції не в змозі відволікатись на виконання другорядних та інших невластивих функцій»

Однак Малий, «враховуючи інформацію про скарги громадян на проведення незаконного обшуку і порушення прав при проведенні податковою міліцією оперативних дій», інформував, що 10 лютого «у будівлі за адресою м.Луцьк, вул.Ковельська,2 за вмотивованою постановою слідчого з санкції прокуратури Волинської області проведено слідчі дії (обшук) у відповідності та з дотриманням вимог ст. 177, 180, 181, 183 Кримінально-процесуального кодексу України».

Як повідомив Володимир Бондар, проблема діяльності силових структур у зв’язку з інцидентом на Ковелькій, 2, 10 лютого буде обговорюватися в ефірі телеканалу «Аверс» наступної п’ятниці, 25 лютого. «Сподіваюся, на той час ми таки дочекаємося вмотивованих відповідей і адекватних дій з боку податкової», - сказав Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
VSC Показати IP 18 Лютого 2011 15:06
Так и сказал: "оновним завданням податкової міліції є.. "???
Ufxjr Показати IP 18 Лютого 2011 16:27
Не по-губернаторськи?
mone Показати IP 18 Лютого 2011 17:07
А "пройтися" бравим співробітникам податкової міліції по "хатинках" прокурорів,суддів,митників,-СЛАБО?,і запитати звідки такі статки?
олег Показати IP 19 Лютого 2011 09:22
В Сірії за отримання хабаря повісили міністра фінансів країни.У нас навіть не спитають звідки статки.
VSC Показати IP 19 Лютого 2011 12:40
Бондарю тупость эта хорошо известна, он ведь сам в кресле штаны протирал. И кому, как не ему, известно откуда берутся деньги у чиновников. Будучи нищим, полез в политику и заработал на ней нехилый капитал. Вполне может делиться опытом, даже книжку написать.
я Показати IP 19 Лютого 2011 18:35
ставлю дописувачів до відома, що Бондар Володимир Налькович є (вірніше був) самим молодим губернатором за всю історію України. Це високоморальна і порядна людина. А те що він колись пив (і п"є) горілку (і не тільки) з Столяром- хай вас не стосується, він п"є за свої (або за Столяра) гроші.
людмила Показати IP 20 Лютого 2011 08:11
Працівники податкової міліції ДПІ м. Луцька можуть не бути тупими , адже їх керівник - начальник ДПІ м. Луцька тупий і знахабнілий (в нашій країні всякий чиновник бере на роботу підлеглого дурнішого за себе), що може дозволити не лише обшуки в офісах, але й на квартирі. Бондарю повезло, що під час обшуку податківці не підкинули наркоту чи вибухівку. Гринь на це мастак. А про те, що Гринь тупий, свідчить факт : моя фірма ввезла комп'ютерну плату із-за кордону, офіційно , сплатили митні збори.Я "не дала на лапу" податківцям - Гринь виніс рішення про накладення штрафних санкцій за несплату акцизного збору при ввезені відеотехніки. Уявіть, яким дибілом потрібно бути, щоб назвати комп'ютерну плату відеотехнікою. Весь інтелект Гриня М.В. у нього "на лице" . І обласною податковою міліцією керує вчитель фізики В.В.Чирко, який "купив заочно" диплом про юридичну освіту.
володя волинський Показати IP 21 Лютого 2011 12:58
Подакова грубо порушила Коституцію України,це стадо тупих виконавців,орда яннуковича,вони навчені трусити за вказівкою кожного кроми тих хто награбував великі статки і ніколи не платив і не збирається платити чесно податки-суть мафіозного клану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus