USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський ЄЦ обшукали податківці. ВІДЕО

10 Лютого 2011 18:37
Понад три години 10 лютого податкова міліція блокувала роботу волинського осередку партії Єдиний центр.

Про це розповів очільник Єдиного центру на Волині Володимир Бондар.

Разом з офісом Єдиного Центру «під гарячу руку» податківців потрапили і працівники Центру муніципальних реформ «Луцьк 1432».

Як розповіли на прес-конференції Бондар та очільник ЦМК «Луцьк 1432» Владислав Стемковський, податкова міліція понад три години тримала «під арештом» близько десятка людей.

Нагадаємо, податкова міліція заблокувала четвертий поверх приміщення на вулиці Ковельській, 2.

«Тук-тук! – Зайнято!»

Стемковський довго навіть не міг потрапити у приміщення. Це йому вдалося лише після того, як прибув перший заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Геннадій Єпіфанович зі спецзагоном бійців.

«Після того, як абсолютно законні вимоги першого заступника начальника міськвідділу Геннадій Єпіфановича пред’явити посвідчення, представитися, хто знаходиться всередині, хто заблокував двері, після півгодинних переговорів нарешті з того боку прийшов капітан, який на мою думку в достатньо неадекватній формі спілкувався з підполковником міліції», - розповів Стемковський.

«Коли правоохоронні органи намагаються з’ясувати, хто і на якій підставі заблокував приміщення, обмежив свободу людей – податкова міліція веде себе зухвало і здається, що вони діють взагалі по іншому законодавству…Я вважаю, що це безпрєдєл абсолютний певної групи правоохоронних органів», - відзначив Стемковський. Натомість, додав він, міськвідділ міліції зреагував оперативно, за що Стемковський вдячний правоохоронцям.

«Маскі-шоу»?

Володимир Бондар розповів, що близько одинадцятої ранку до приміщення, де знаходяться їхні офіси увійшли податківці, показали постанову про обшук та зачинили усі двері.

Бондар стверджує, що постанові йшлося про те, що обшуку підлягає одна з фірм на вулиці Ковельській,2 на четвертому поверсі. Йшлося про підприємство «Мега-Транс-Авто», офіс якого, зі слів Бондаря, знаходиться у іншому крилі поверху, відмежований від офісу «Єдиного центру» дверима і ніяк з ними не пов’язаний.
Але не дивлячись на це, обшук провели і в приміщеннях Єдиного центру, Центру муніципальних реформ та деяких інших організацій.

«Нас обмежили в пересуванні. Фактично, арештували всіх працівників офісу і в такий спосіб ми перебували до третьої години…», - каже Бондар.

Стемковський розповів, що усіх присутніх в приміщені спочатку завели до одного офісу, забрали телефони і заборонили пересуватися. Жінки зайти у вбиральню могли лише з правоохоронцями. Хоча жодної сили застосовано не було.

Бондар свій телефон не віддав, однак користуватися ним також заборонили. Бондар каже, що з людьми в масках і з автоматами сперечатися не наважився

Обшук закінчився вилученням

Після того, як податківці деякий час самі «господарювали» у приміщені – вони запросили Бондаря, аби той як керівник показав їм документи.

Податківці після обшуку забрали печатку, документи, системний блок комп’ютера фірми ТзОВ Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи»
Ця компанія, до речі, є інвестором термомодернізації багатоповерхового будинку на проспекті Перемоги, 10, у Луцьку і знаходилася у крилі «єдиноцентристів».
До слова, Бондар заперечив, що до компанії «Луцькі комунальні системи», документи якої вилучили, причетний бізнесмен Василь Столяр.

Податківці також забрали флешку Владислава Стемковського, яка лежала на одному зі столів.

Бондар зі Стемковським запевнили, що будуть писати заяви до прокуратури зі скаргою на перешкоджання свободи пересування і необґрунтованих дій податкової міліції.

Відеозйомка Андрія Лучика
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 10 Лютого 2011 18:55
Це нечувано. Невже не буде покарано таких "правоохоронців". Це ж як треба не поважати своїх колег, що заступнику начальника міськвідділу не відкривати двері, а потім зачинити їх у нього перед носом. Цей слідчий просто хам і порушник закону. Сподіваюсь, що завтра будуть коментарі від подакової міліції. Бажаю Бондарю і Стемковському добити цих горе податківців.
гість до СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 12 Лютого 2011 13:38
Епіфанович-ти навіть"кришувати" негожий що говорити про розкриття злочинів,а Стемковський - суши сухарі твй дім "турма"
Nicse Показати IP 10 Лютого 2011 19:51
"Кришу" не пустили... Ха-ха-ха!!!!!!!!! Менти себе збоку не бачили, коли виконують "слідчі дії" на замовлення влади по командів "фас". Тоді навіть не задумуються- бо то воля пахана. Тепер все- війна податкової міліції з мусорами. Нехай менти переіменуються в поліцію з тої злості. Або краще в царську охранку...
Стас Показати IP 10 Лютого 2011 19:58
"Кришу" не пустили... Ха-ха-ха!!!!!!!!! Менти себе збоку не бачили, коли виконують "слідчі дії" на замовлення влади по командів "фас". Тоді навіть не задумуються- бо то воля пахана. Тепер все- війна податкової міліції з мусорами. Нехай менти переіменуються в поліцію з тої злості. Або краще в царську охранку...
Бачив до Стас Показати IP 10 Лютого 2011 20:41
Насправді менти були найбільш адекватні. Податківці були перелякані, начеб-то щось вкрали. Той мент в окулярах реально був правий, податківці йому годину відмовлялися представитися.
Лучано Показати IP 10 Лютого 2011 20:06
Це просто ШОК!!!! ДО ЧОГО ми котимось???? На хер послати заступника начальника міліції?!!! То давайте скоротимо той міськвідділ. На фіг він взагалі потрібний?
narod Показати IP 10 Лютого 2011 20:08
Це податкова міліція ? Це банда в погонах ! відчуваю, що при новій владі це буде нормою ))
масяня Показати IP 10 Лютого 2011 20:26
Податкова працювала в рамках закону, коли проводиться обшук нікого не впускають і не випускають. А за Столярем давно вже тюрма плаче, нещодавно його фірмою з бюджету відшкодовано ПДВ на суму 56 млн.грн.
кубік Показати IP 10 Лютого 2011 20:43
Тепер і в нас ВІЙНА почалась. Тримайтеся!
Спостерігач Показати IP 10 Лютого 2011 21:15
Да тут просто заступник начальника свою "зарплату" відбиває)) Він що на кожний виклик 102 особисто приїзджає)) А молодий податківець молодець, вставив "кришо-начальнику", щей чуть носа не відчавив!!!))) Єпіфановичу +5, "зарплату" відробив)
Любі свині Показати IP 10 Лютого 2011 21:34
Я в шоці від міліції - зама міськвідділу послали фактично... Скоро кожний фраєр 13-ти років мєнтів посилати буде а вони все Крохмалю звонитимуть.
Депутат Показати IP 10 Лютого 2011 22:30
Оце так ЗаМа ОПУСТИЛИ... ха-ха-ха.... А по друге його останні слова ---- значить зараз їдем писати заяву прокурору, це що раз він говорить в множинні значить він тоже власник????
токар Показати IP 10 Лютого 2011 22:34
ТАК! так їм і треба Бондар давно мазу за Яника тягнув і агітував за нього, тепер хай вигрібає.
Даніелу Ш Показати IP 10 Лютого 2011 23:11
не пройшло і року http://www.volyn-news.com/news/city/13355/
Михайло Шелеп Показати IP 11 Лютого 2011 11:00
Серед офісів, які були піддані незаконному і безпідставному обшуку податкової міліції 10.02. в Луцьку, був і офіс в якому розміщені ВОМГО "Асоціація Молодих Реформаторів" та Волинське представництво ГМ ОПОРА. Податківці перевернули весь кабінет, повитягували з шухляд і полиць усі документи, вчинили безлад...
Знаючий Показати IP 11 Лютого 2011 11:42
Нахабність з податківців так і пре. Живуть за принципом "всі нам щось винні". Повернулися часи пізнього Кучми
VSC Показати IP 11 Лютого 2011 11:49
Можно позлорадствовать и посмеяться, но это действительно полный беспредел. Завтра эта гоп-компания Богли может вломиться в любой офис и в любую квартиру. Вряд-ли Столяр захочет в судебном порядке обжаловать действия этих гоблинов, ое сейчас о размере чемодана думает, в который придется деньги на взятку складывать. Столяр откупиться, а вот его люди пострадают.
Цікаво Показати IP 11 Лютого 2011 12:00
а як Бондар і ко отримали приміщення в "Зосі" ))) Все було чесно?))) Жодної корупції)))
Круто Показати IP 11 Лютого 2011 12:17
Мент за взятку, одне місце перед дверима рвав!!! можна подумати, що на виклик 102 підполковник міліції приїжджає, мені цікаво, якби податкова на простого бізнесмена наїхала, то, точно не взбрело в голову би за номером 102 допомоги шукати!!!! То підполковник під дверима там позорився, йому показали його місце, навіть Крохмаль поморозився!!!!
дуня до Круто Показати IP 11 Лютого 2011 12:53
крохмаль в той час брєдні московки слухав. а заступник приїхав, бо в приміщені було купа журналістів і заручником був нардеп четвертої каденції
Олег для Даніелу Ш Показати IP 11 Лютого 2011 15:20
Можливо ви мали на увазі це посилання? http://www.umoloda.kiev.ua/number/1733/159/61322/ Дійсно, не пройшло й півроку))
Стрийко Показати IP 11 Лютого 2011 16:31
Щось подібне вже я колись бачив (http://www.volynnews.com/news/extreme/v_holovnomu_viddilenni_pryvatbanku_volyni__masky-shou/). Змінились лише сторони...
Зоро Показати IP 11 Лютого 2011 17:28
Податківці молодці хватить цим так званим бізнесменам красти кошти, які повинні іти на лікарні,школи, дитячі будинки ! Зовсім землі під ногами не відчувають розвел анархію!!!
Робін Гуд Показати IP 13 Лютого 2011 11:13
Податківці спрацювали в рамках чинниго законодавства. Не пустили підполковника-кришу. За такі дії таких заступників міліції треба звільняти. Сподіваюсь відділ внутрішньої безпеки приймуть відповідне рішення. Годі вже чинити "бєспрєдєл" та користуватися послугами продажних ментів. На кожного такого мента знайдеться управа. Столяру доведеться полиняти на лавондос.
Ольга Д. Показати IP 15 Лютого 2011 12:54
"Епіфанович-ти навіть"кришувати" негожий що говорити про розкриття злочинів,а Стемковський - суши сухарі твй дім "турма"". І платять же дурні за таку кришу. "Мусора" реально. Тупі і дурні. А в податковій працюють набагато розумніші і інтелектуально розвинутіші люди. От Василь з Тарасом їх спокійно "відбрили".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus