USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У райцентрі Волині будують модернізовану каналізацію

9 Грудня 2013 21:50
Будівництво центральної каналізаційної мережі та господарсько-питного водопроводу обіцяють завершити до кінця року у Маневичах.

У листопаді розпочали прокладати мережу каналізації для напірного та самопливного колекторів, повідомили у прес-службі ОДА.

Зі слів будівельників, до кінця року частину будинків підключать до каналізації, решту - у січні 2014-го. Вартість проекту -3,2 мільйони гривень.

Будівельні роботи господарсько-питного водопроводу на сьогодні сягають 80%. Його потужність майже 3 кілометри. Це коштує майже 700 тисяч гривень. Новим водогоном матимуть змогу користуватися мешканці 7 вулиць Маневич.

«Будівництво каналізації чи водопроводу є надто важливим для людей. Від цього значно полегшується побут, та й воду не потрібно буде вже носити відрами. На Волині ще на багатьох різних об’єктах триває будівництво. Більше частини з них – на стадії завершення. Плануємо у першому кварталі наступного року ряд об’єктів здати в експлуатацію», - зазначив Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus