USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У селі на Волині вогонь знищив гараж з автомобілем

4 Липня 2016 19:54
В одному із волинських сіл вночі сталася пожежа. Поки чекали пожежників, згоріли сарай та гараж з автомобілем.

Надзвичайна ситуація трапилася сьогодні вночі, 4 липня, - пише ВолиньІнфо.

Після другої ночі в селі Зелене Горохівського району зайнялася будівля — гараж на одному із місцевих дворів. Згодом вогонь перекинувся і на сарай. О 2.18 ранку, коли викликали рятувальників, дах палахкотів на повну силу. Шифер, яким була покрита будівля, почав стріляти. Сусіди, які прибігли на подію, розповідали, що викликали пожежну машину, однак хтось потрапляв у Броди, хтось – у Радехів. Поки тратився час на вияснення із диспетчером, вогонь робив своє діло.

Перша пожежна машина приїхала о 2.38. За декілька хвилин після прибуття пожежників із Берестечка прибула і машина із Горохова, яку теж викликав хтось із сусідів, але пізніше.

Обидві машини ліквідували пожежу, однак довелось ще раз їхати за водою до водонапірної башти, розташованої у селі Зелене поблизу. Вогонь погасили, проте гараж та сарай, а також майно, яке у ньому було, згоріли. Згорів також дотла автомобіль. На щастя, два газові балони, які були у приміщенні, не вибухнули. Хата залишилась неушкодженою – вогонь не перекинувся на неї.

Присутні свідки переконані, що якби пожежники приїхали швидше, майно вдалося б врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus