USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У дитсадках Луцька не вистачає цукру

7 Березня 2010 18:36
Після 15 березня проблема із постачанням продуктів харчування до дитячих садків покращиться.
У міському управлінні освіти запевняють, що після тендерних торгів, проведених 1 березня, триває домовленість про закупівлю продуктів харчування для дитсадків.
За словами інженера міського управління освіти Оксани Куць, після 15 березня налагодять постачання овочів та курятини. Однак невирішеним залишається проблема із постачання садочків цукром.
Оскільки на торгах не було зареєстровано жодного учасника-виробника цукру, освітяни вирішили перенести питання на кінець місяця, вже після проведення тендеру, - повідомляє Луцький інформаційний порталу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 7 Березня 2010 18:48
Поясніть мені малограмотному, як проблема може покращитись? Проблема, зазвичай, вирішується, стає меншою, чи більшою, може зникнути. А щоб "покращувалась" - це як???
Evil Показати IP 7 Березня 2010 19:54
Виділити дитсадкам по лану. Буряки дітки можуть посіяти, обробити і здати на цукорок :) Жарт, звісно. Але, дивно, як на такій багатій землі ніхто нічого не хоче вирощувати і нічого у нас нема. Все "привозне". І за космічно-нереальними цінами...
дідо Показати IP 7 Березня 2010 20:27
місцевий абсурд...якшо діти в дитсадку,то батьки працюють,а значить платять податки...то ж чому має не вистачати фінансування ?....де діваються бабоси ?... Пі.Сі. і ше одне...у групах фактично відвідують тільки половина дітей, ніж записано...деякі діти не можуть відвідувати, бо місця зайняті дітьми ,які є в садку два -три дні намісяць...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus