USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі безкоштовно годують бомжів. ВІДЕО

22 Лютого 2011 14:46
Ковельські безхатченки щосуботи мають можливість безкоштовно поїсти.
Про благодійні обіди для осіб, які не мають постійного місця проживання, подбали у міському благодійному фонді «Допоможи ближньому», – інформує телецентр «Ковель».
Щосуботи вже третій місяць поспіль на привокзальній площі Ковеля звучить таке оголошення: «Годуємо бездомних та голодних. Кожну суботу з 11 до 13 години».
Місію волонтера взяли на себе активісти міського благодійного фонду «Допоможи ближньому».
«Ми годуємо бездомних та голодних. Також ми роздаємо їм одяг та спілкуємося на моральні теми», – розповіла голова фонду Руслана Яблонська.
У планах благодійників – надавати бездомним і юридичну допомогу.
Проведена робота дає свої результати, переконані у фонді. «Одна жіночка вернулася у свою сім’ю, до своєї дитини… – повідомила Руслана Яблонська. – Один мужчина, він наркозалежний був, він тепер знаходиться в реабілітаційному центрі».
Свою благодійну місію фонд здійснює за рахунок пожертв. Гроші збирають у скриньку безпосередньо на місці роздачі обіду. Часто також сторонні люди приносять одяг для безхатченків.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Hunt Показати IP 22 Лютого 2011 16:07
Велика Вам шана і уклін, пані Руслана і Ко, за добрі справи!!!
Ковельчани до Hunt Показати IP 19 Жовтня 2012 00:21
А за що кланятися тій Руслані,одних людей обдирає а других кормить.Хай спочатку борги в банки та людям поверне що набрала а потім буде собі лаври вішати яких не заслужила.
Ковельчани до Hunt Показати IP 19 Жовтня 2012 00:23
Прошу коментар надрукувати а не приховувати,хай люди знають що то за особа.
Данило Показати IP 22 Лютого 2011 17:02
После акции "молодой шпаны"(с хорошим,братским пониманием этого слова) с плакатами "Нас нет!",которые прошлись по центру,эта вторая,ну конечно более радостная новость за полтора года для меня лично.А ведь были еще недавно при церкви-богодельни,содержащие бедных людей...Только теперь ни архирей при приходе,а весь приход при архирее,поэтому они и награждают церковными медальками властных воров,киданувших вот таких бездомных.Но милосердные люди будут всегда,и награда им будет от Господа.
uuu Показати IP 22 Лютого 2011 23:42
нормальна европейська практика....але...годувати потр1бно кожен день..це пряма функц1я церкви....потр1бний ще медогляд 1 раз в тиждень баня
іринка маленька Показати IP 24 Лютого 2011 17:20
А ти Данило- чудило,як завжди,то вкривь, то вкось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus