USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі працює краща провідниця Львівської залізниці

21 Квітня 2010 13:12
На Львівській залізниці відбувся другий тур всеукраїнського конкурсу «Кращий провідник» - титул переможця регіонального відбору здобула ковельчанка Ірина Прокопчук.

Як повідомляє прес-служба Львівської залізниці , комісія у складі представників служби пасажирських перевезень, служби приміських пасажирських перевезень, служби кадрів та комітету профспілки Львівської залізниці оцінювали 10 провідників пасажирських вагонів та ще трьох провідників із приміських поїздів підвищеного комфорту.

Усі конкурсанти вже пройшли відбіркові етапи на своїх підприємствах та були добре підготовлені до завдань і запитань прискіпливого журі.

Оцінивши теоретичну та практичну частину конкурсної програми, комісія назвала переможців. У трійку лідерів серед провідників пасажирських вагонів потрапили: Ірина Прокопчук із пасажирського депо Ковель, Іван Данилевич із Львівського депо та Роман Світлярчук, який працює в пасажирському депо Чернівців.

У приміських поїздах підвищеного комфорту кращим провідником виявилася Вікторія Стременюк з локомотивного депо Здолбунів.

У третьому етапі конкурсу, який відбудеться 13 травня в Києві, Львівську магістраль представлятимуть володарі першого та другого місця серед провідників пасажирських вагонів та переможниця серед провідників у вагонах приміського сполучення.

Довідково:

У 2009 році кращим провідником пасажирських вагонів стала Ольга Уфімцева (пасажирське депо Львів).

Олену Половян із локомотивного депо Здолбунів визнали кращою з провідників приміських поїздів.

У 2008 році найкращим провідником у дальньому сполученні на Львівській залізниці стала Світлана Хмарук (пасажирське вагонне депо Ковель), а кращою серед провідників приміського сполучення — Галина Кадило (моторвагонне депо Львів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 22 Квітня 2010 03:27
МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ, ДІВЧИНКО!Попереду у тебе чимало висот, але ти все здолаєш. це пише незнайома тобі тьотя, але від душі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus