USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі не вірять в «експеримент Клімчука»?

24 Листопада 2010 16:43
Мешканці Луцького районну сумніваються в успішності експерименту із заміни пільг на електроенергію адресною допомогою, відтак багато пільговиків категорично відмовляються оформляти документи.

Про це під час засідання колегії Луцької РДА 24 листопада повідомив директор територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян в районі Юрій Сургент.

Чиновник не приховує, що його підлеглі щодня зустрічаються зі складнощами при роботі з пільговими категоріями населення, зокрема з оформленням документів.

За словами Сургента, мешканці Луцького району задають соцпрацівників питання, на які у тих немає відповідей.

«Наш народ в приміських радах більш такий цивілізований і задає такі питання, на які наш соціальний робітник, коли приходить, щоб взяти заяву, відповіді не дасть», – бідкається він.

Директор районного центру соціального обслуговування стверджує, що окремі пільговики вимагають від його працівників різних гарантій, що експеримент із заміною пільг дійсно принесе їм вигоду. Сургент каже, що люди просто переймаються, аби їх не обманули.

Разом з тим, посадовець запевнив, що робота щодо впровадження експерименту нині продовжується. А «насильно заставляти» писати заяви тих людей, котрі «категорично відмовляються», у центрі соцобслуговування не будуть.

Те, що експеримент з пільгами триває, підтвердив і голова райдержадміністрації Володимир Демчук. Однак його обурює, що в багатьох селах району ця робота гальмується. На його думку, винні невідповідальні голови сільських рад.

«З владою треба дружити. Ще ніхто не приватизував районну адміністрацію і сільські ради», – спрямував свій докір головам сільрад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
він Показати IP 24 Листопада 2010 20:21
сто процентів обдурять! Як? Декілька варіантів- сьогодні анонсували майбутне підвищення ціни до 65грв за 100квт,значить підвищать , а компенсацію перерахувать забудуть,або не передбачать бюджетом необхідні кошти,або зішлються на відсутність коштів.Знаете що лікарняні по декілька місяців не платять, бо фонд пустий?
11 Показати IP 25 Листопада 2010 09:24
в Росії вже й забули шо таке пільки. і нічого, живі.
відповідь Показати IP 25 Листопада 2010 09:24
який з бувшого парторга керівник,маю на увазі Демчука,його рівень бригадир рільничої бригади,не тракторної він взагалі не знає що собою являє цей експеримент
йому Показати IP 25 Листопада 2010 09:43
правильно в Росії забули.а у нас Сургент на пенсії і тому проводить цей експеримент,иак тримати КЛИМЧУКУ,пенсіонери за роботу!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus