USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку грип, а нічні клуби гуляють

5 Листопада 2009 11:41
Cанстанція Луцька виявила, що у частині луцьких банків працівники надають послуги без масок. Про це 5 листопада розповів головний лікар Луцької міської та районної санітарної епідеміологічної станції Іван Ульчак під час чергового екстреного засідання штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворюваності на грип серед населення міста Луцька, - інформує репортер «Волинських новин».
Головний лікар Луцької міської та районної санітарної епідеміологічної станції Іван Ульчак зауважив, що під час перевірки оглянули 71 заклад – банки, ринки, перукарні, розважальні заклади, заклади громадського харчування. «На жаль, не всі керівники установ та працівники виконують нормативні документи Кабміну та розпорядження луцького міського голови» - зауважив Ульчак.
Особливо «провинилися» нічні розважальні заклади. За словами Ульчака, «Колізей», «Корида», «Стара підкова», «ХХІ» не припинили проводити у своїх стінах розважальні заходи, не зважаючи на розпорядження. Він розповів, що були винесені постанови, аби припинити таку діяльність. 12 осіб притягнули до адміністративної відповідальності.
Непокоять головного лікаря Луцької міської та районної санітарної епідеміологічної станції працівники луцьких банків, котрі працюють без масок. До «чорного списку» потрапили відділення «Укрсоцбанку» та «Укрпромбанку». Керівники банків пояснюють відсутність масок у персоналу фразою: «А де їх купити?».
До речі, на двох луцьких автостанціях перевірка не помітила великого скупчення людей. Керівництво автостанцій зауважує, що скоро потерпатиме від збитків, адже мало хто купує квитки.
Зауважимо, що подібну перевірку луцьких закладів має провести  відділ торгівлі департаменту підприємництва Луцької міської ради.
Довідково:
30 жовтня луцький міський голова Богдан Шиба своїм розпорядженням запровадив протиепідемічний режим у всіх закладах освіти, охорони здоров\'я, культури, торгівлі, сфери обслуговування населення, у банково-фінансових установах, аптеках, на ринках, у громадському транспорті.
Такий режим пояснений розпорядженням так: «застосовувати маски, проводити дезінфекційні заходи».
Також цим документом тимчасово заборонено проведення культурно-розважальних, спортивних та інших масових заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тетянка Показати IP 5 Листопада 2009 12:11
В закладах «Колізей», «Корида», «Стара підкова», «ХХІ» і без епідемії багато зараз. Так що їх грипом не налякаєш )))))
awer Показати IP 5 Листопада 2009 19:48
Загляньте у суд, там взагалі безлад.Людей повно, а працівники, судді без масок.
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:39
ще один привід наїхати на неугодних бізнесменів.
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:41
Подумаєш клуби трохи не заробять..зато перед Новим роком і після свої $$$ вони відіб ють по повній програмі повірте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus