USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зґвалтували неповнолітню, а у Володимирі-Волинському повісився чоловік

6 Квітня 2010 18:30
Великдень за гратами зустріли семеро волинян, які напередодні Пасхи скоїли злочини.

Минулої п’ятниці в Луцьку на вулиці Ветеранів невідомий зґвалтував на приватній квартирі 17-річну школярку. Міліціонери «Беркута» швидко вирахували і затримали ґвалтівника – у злочині підозрюють 34-річного Івана, мешканця обласного центру. Обставини з’ясовує міліція.

Наступного дня, 3 квітня в райцентрі Володимирі-Волинському в своїй квартирі повісився через невідомі причини 34-річний Леонтій. Нині слідчі з’ясовують обставини та ймовірні причини самогубства.

Як інформує прес-служба обласного управління МВС , минулими п’ятницю-суботу до органів внутрішніх справ у Волинській області надійшло 89 заяв і повідомлень. Вжитими заходами 6 із них розкрито працівниками міліції по гарячих слідах. Серед розкритих злочинів - п’ять крадіжок та одне зґвалтування.

Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено тринадцять виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus