USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську вночі розклеїли листівки із закликом до опору

13 Травня 2010 13:03
У шахтарському Нововолинську інспектори патрульно-постової служби вночі затримали двох молодиків – хлопці намагалися пошкодити стенди Дошки пошани, розміщені у центрі міста.

Як пише «Волинь-нова», зловмисниками виявилися місцеві жителі - 17-річний Максим, студент одного з львівських вузів та непрацюючий 18-річний Едуард.

Ці молоді люди розповсюджували листівки під назвою «Перемога чи окупація?», які містили інформацію, що засуджує таке поняття, як Велика Вітчизняна війна.

Ця друкована продукція не мала жодних вихідних даних - виробника, місця друку, тиражу. Був лише єдиний напис «ОPІR.ІNFО».

«Підпільники» мали при собі й трафарет, із допомогою якого наносили на будинки малюнок із силуетом людини з простягнутою рукою та написом «Опір починається з тебе».

Окрім цього, в юнаків також вилучили флакон з чорною фарбою та 70 згаданих листівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus