USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селах Луцького району не дбають про здоров’я виборців, - РДА

24 Листопада 2010 15:05
У Луцькому районі зневажливо ставляться до сільської медицини – окремі голови сільських рад ігнорують співпрацю з центральної райлікарнею та не дбають про місцеві ФАПи та амбулаторії.

Про це на колегії Луцької райдержадміністрації 24 листопада говорив її голова Володимир Демчук.

Посадовець заявив, що йому відомо про тих голів сільських рад, які взагалі не цікавляться сільською медициною.

«Це для наших людей, для ваших виборців, і для моїх виборців… Коли запрошують вас на наради, які проходять в районній лікарні, окремі сільські голови приїжджають, а окремі даже не рахують за потрібне приїхати і поспілкуватись з тими лікарями. Поїдьте, поцікавтесь, подивітесь», – звернувся очільник РДА до голів сільських і селищних рад.

Свою увагу Демчук звернув на незадовільну роботу ряду ФАПів та амбулаторій, у яких подекуди «крім йоду нічого нема». Відтак чиновник закликав «віддати належне» ветеранам, які, на його переконання, потребують найвідповідальнішого медикаментозного забезпечення, та «створити гарні нормальні умови». Голова РДА тут же пояснив, що «тих людей осталося одиниці».

А імена тих голів, які невідповідально виконують свою роботу у сфері сільської медицини, Демчук вважає за потрібне озвучувати.

«Треба говорити людям в очі. Хай знають наших героїв. Чого ми скриваєм?», – висловився він.

Разом з тим Демчук похвалився, що умови харчування у районній лікарні одні з найкращих в області.

«Сьогодні харчування краще, медикаментозне забезпечення… Створюються гарні умови у терапевтичному відділенні, яке на 80% зроблено. Сьогодні суперові ціни у відділенні районної лікарні», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
відповідь Показати IP 25 Листопада 2010 09:28
щось Демчук починає лаяти сільських голів,він що не може зрозуміти,що вся медицина району це його робота,ще щастя Демчука що в районі є хороший головний лікар,от якби не він цікаво про які успіхи медицини розказував би нікчема Демчук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus