USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Шацьку кажуть, що кум Ющенка – це «брєд»

3 Червня 2010 13:37
Голова Шацької райдержадміністрації Володимир Найда заперечив інформацію про те, що нібито один з кумів екс-президента Віктора Ющенка орендував озеро Люцимер, яке знаходиться в Шацьку.

Згідно з оприлюдненою інформацією proUA.com з посиланням на газету «Нова», озеро Люцимер орендував «кум Віктора Ющенка». В озеро ніби то запустили тони малька, на березі розставлена охорона, яка забороняє і рибалити, і купатися.

Володимир Найда пояснив, що озеро перебуває не в оренді, а у «спільному використанні» ТзОВ «Шацьке мисливське господарство» та Щацького національного природного парку.

«А це все про оренду - брєд. Є там, звичайно, в мисливському господарстві люди, як і в кожному підприємстві, засновники і все інше. Який там кум, сват, брат?… Велика честь бути кумом Ющенка. Це абсурд повний», - прокоментував Найда.

Він вважає, що подібні чутки розпускають тому, що «декому перекрилося браконьєрство на озері саме на рибу». За словами голови Шацької РДА спільне використання озера не заперечує дотримання всіх режимів риболовлі. Він каже, що вудочкою у відведених місцях та час ловити рибу можна.

Підсилену охорону на березі озера Найда пояснює тим, що інвестор вклав у Люцимер чималі кошти, запустивши туди 12 тонн малька коропу, білого амуру та іншої риби.

Найда каже, що купатися, засмагати на пляжі Люцимеру ніхто не забороняє. Надалі, за словами голови райдержадміністрації інвестором озеро буде також використовуватися для любительської спортивної риболовлі. За гроші відвідувачам надаватимуть приладдя, човен, інструктора та корм для риби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Подкидыш Показати IP 3 Червня 2010 19:00
Огласи весь список учредителей ! А то сюююкаэш в эфире. Ты пускай или не пускай - обиженный народ мор на рыбу накличет.
рибалка Показати IP 3 Червня 2010 20:33
цікаво, чи багато він получив за оте "спільне використання"?
земляк Показати IP 28 Травня 2011 12:37
Озеро перебуває не в оренді, а у *спільному використанні* ТзОВ *Шацьке мисливське господарство* та Шацького НПП пояснив голова Шацької РДА В.Найда, котрий до того як стати головою Шацької РДА сам довгий час очолював Шацький НПП. Мало того, його син зараз працює лісничим у Мельниківському лісництві того ж Шацького НПП і до речі *великими* кроками йде до того щоб стати директором Шацького НПП (от правда ще молодий трохи). Тому ніхто сюди здалека не їхав. :))).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus