USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Смолигові добудовують дитячий садок. ФОТО

12 Квітня 2010 12:27
Він запрацює уже восени - якщо дадуть кошти із державного бюджету.

Загальна вартість будівництва дитсадочку в селі Смолигові Луцького району – близько 3 мільйонів 400 тисяч гривень. Два мільйони вже вклала сільська рада. Ці кошти вона отримала від продажу землі. Ще мільйон гривень у селі планують отримати із державного бюджету.

За словами сільського голови Ганни Прус, новий садок спорудять на місці старого, недобудованого ще колгоспом. Довгобуд простояв близько 20 років.

«Якщо ми отримаємо гроші, то за літо можна завершити будівництво садочку та провести благоустрій. І вже першого вересня відчинити двері для діток», - сказала Ганна Прус.

Роботи із будівництва дитячого садочку виконує «Волинська будівельна компанія».

У дитячому садочку використовуватимуться енергозберігаючі технології. Тут вже вставлені металопластикові вікна, монтується підлога з підігрівом у ігрових кімнатах. Опалюватися садочок буде газом.

Дошкільний навчальний заклад у Смолигові розрахований на 35 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus