USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді планують «розборки» з двома депутатами

2 Лютого 2011 12:14
Двоє депутатів Волинської обласної ради систематично ігнорують засідання депутатських комісій – їхні колеги налаштовані винести «прогульникам» вирок.
Про це йшлося 2 лютого на засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, яке, щоправда, не відбулося через неявку кількох обранців.
Як розповів голова комісії «нашоукраїнець» Володимир Навроцький, на засідання комісії не з’явилися «регіонали» Володимир Дибель та Віталій Павлов, «тимошенківець» Віктор Радчук і представник Народної партії Віктор Загорський.
«І якщо Загорський повідомив, що не зможе бути присутнім, бо лежить під крапельницею, то Дибель та Радчук постійно ігнорують засідання. Радчук на комісію не приходив жодного разу, а Дибель прийшов лише одного разу і відразу зник, так і не взявши участі в роботі комісії. Палова чекали, але його чомусь не було», – пояснив Навроцький.
Для того, щоб комісія змогла працювати, необхідна присутність чотирьох депутатів з семи, а прийшло лише троє – сам Навроцький, «свободівець» Анатолій Вітів, «регіоналка» і секретар комісії Надія Поліщук. Відтак забезпечити кворуму не вдалось.
«Наступне засідання комісії ми проведемо у п’ятницю, 4 лютого. І розглянемо поведінку цих депутатів. Я думаю, що вони таки з’являться. Бо про ці прогулювання вже знає перший заступник голови облради Юрій Лобач. До речі, Дибель його однопартієць. Говоритиму я і з заступником голови облдержадміністрації Олександром Башкаленком та Анатолієм Грицюком про їхніх невідповідальних однопартійців. Або нехай застосовують до них якісь дисциплінарні заходи, або нам треба буде змінювати членів комісії. Бо так неможливо працювати», – наголосив Навроцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кваша Показати IP 2 Лютого 2011 18:53
А з коли це Дибель став "регіоналом"? Як раніше повідомлялось він безпартійний, і пройшов по мажоритарці з другим результатом в області, так що в нього своя партія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus