USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському госпіталі хочуть переобладнати 30 палат. ФОТО

12 Листопада 2010 11:56
В обласному госпіталі для інвалідів війни відкрили чергову палату з усіма зручностями для пацієнтів похилого віку. На черзі – ремонт половини лікарняних кімнат.

У нововідкритій палаті є санвузол, нові меблі. На офіційну церемонію перерізання червоної стрічки у ветеранський госпіталь 12 листопада прибув голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, за кошт якого палату і відреставрували.

Губернатор розповів, що на роботи залучили не бюджетні гроші, а благодійні – допоміг «Рідна Волинь». Тут же похвалився, що палату відремонтували ще напередодні виборів, однак «дешево піаритись» цим він не хотів. Тому відкрили палату тільки опісля виборчих перегонів.

Спілкуючись з медперсоналом та пацієнтами, Клімчук переконував, що на ремонт приміщення витрачені «копійки», відтак радив благодійникам не скупитись, а «обирати собі палату і кожному по одній ремонтувати».

«Це не великі гроші. Часом пропиваєте більше», – жартував посадовець.

За словами головного лікаря госпіталю Тетяни Масікової, медичних заклад розрахований на 200 ліжок, однак переобладнання чекають ще 30 лікарняних палат. Цьогоріч, розповіла вона, на потреби лікарні освоєно 300 тисяч бюджетних коштів.

«В наступному році планується виділити не менше півмільйона гривень. А до кінця року зробимо ще одну палату», – пообіцяв Клімчук.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міля Показати IP 13 Листопада 2010 08:39
Там де Клімчук, там справи і успіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus