USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинської ОДА – проблеми з фундаментом

15 Червня 2010 14:16
Депутат Волинської облради Василь Дмитрук запропонував «ущемити» видатки на ремонт та будівництво бюджетних закладів, аби привести в порядок приміщення ВОДА за адресою Київський майдан, 9.
Про це він сказав 15 червня під час засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування населення, розвитку території та соціального розвитку села.
«Приміщення в якому ми знаходимося, потребує певних невідкладних робіт по його утриманню. То може все-таки варто щось десь ущемити якісь бюджетні заклади. Бо це ніхто крім нас депутатів обласної ради не зробить», - доповів Дмитрук.
Депутат повідомив, що приміщення потребує укріплення фундаменту, бо він просідає, а також проведення заходів з енергозбереження. Приміщення користується центральним опаленням, тому тут, на думку Дмитрука варто поставити міні-котельню, аби в декілька разів зменшити затрати.
Кошти на думку депутата, варто залучити за рахунок субвенцій з державного бюджету. Точну суму, яка потрібна для ремонту, Василь Дмитрук не назвав, але припускає, що близько трьох мільйонів.
Депутат прокоментував, що залучати кошти на ремонт приміщення з інших об’єктів доцільно, адже якщо приміщення прийде в непридатність, то влада не зможе «ефективно управляти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йован Показати IP 15 Червня 2010 15:32
василь проснувся
маруся Показати IP 15 Червня 2010 19:26
добре що хоч не з дахом...
прилуцький Показати IP 17 Червня 2010 21:48
нахрена влада за 3 млн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus