USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У вихідні трапилася аварія. Винуватий знову пішохід

30 Листопада 2009 14:50
Минулими вихідними на автодорогах області трапилася одна автопригода. Машина вкотре збила пішохода. Відтак, це рекордна для Волині тижнева кількість аварій за участі пішоходів – майже 30 постраждалих.
У суботній вечір, о пів на восьму, майже в центрі села Озеро Ківерцівського району водій автомобіля «ВАЗ 21063» наїхав на 56-річного мешканця села Леоніда. Чоловік переходив автотрасу в темноті, поза пішоходним переходом.
До честі водія легковика, 53-річного Віктора із Луцька, той негайно зупинив авто і почав допомагати потерпілому. На щастя, постраждалий відбувся легкими травмами. Про всяк випадок, його таки доправили до Ківерцівської районної лікарні для обстеження.
Загалом на Волині впродовж минулого тижня покарано більше сотні пішоходів. Однак, як зазначають у прес-службі обласного управління ДАІ, усні попередження та штрафи не допомагають. Люди й надалі не пильнуються на неосвітлених автотрасах та вперто ігнорують регульовані переходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вого КРОК Показати IP 30 Листопада 2009 17:02
Згоден,є проблема.Бродять як "привид по Європі" особливо в селах.Періодично доводиться обїзджати таке дуже "втомлене" життям чудо,що гордо крокує по центральній розподільчій смузі,або їде на возі без жодного катафота.
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 09:21
3а тиждень 30 постраждалих і всі пішоходи -- ЖАХ! Люди схаменіться. Життя ж дорожче всього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus