USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ягодині впіймали гвінейця з чужим голландським паспортом

5 Червня 2010 09:09
На міжнародному пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» під час прикордонного контролю в потязі «Київ - Варшава» прикордонники затримали африканця, який намагався виїхати з України за чужим паспортом громадянина Нідерландів.

Про це повідомляє прес-служба Луцького прикордонного загону.

27-річний африканець із Гвінеї планував нелегально потрапити до Франції. У себе на батьківщині знайшов знайомого провідника, який пообіцяв за три тисячі доларів улаштувати мандрівку.

За своїм паспортом африканець спочатку на літаку прилетів у «велике місто» - Київ. У столиці посередники відібрали його документи. Взамін дали на руки паспорт голландця, який за фотографією дуже схожий на африканця. Посадили нелегала на поїзд до Польщі, далі мав дістатися до Франції. Однак у Ягодині вояж зупинили прикордонники.

Згодом оперативники дізналися, що нідерландець, закордонний паспорт якого був на руках затриманого, прилетів в Україну через «Бориспіль» кілька днів назад. 4 червня його затримали в «Бориспілі», коли той спробував вилетіти в зворотному напрямку за внутрішнім документом Нідерландів. Прикордонникам пояснював, ніби загубив свій закордонний паспорт.

Обох темношкірих – гвінейця та голландця - затримано. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за незаконне переправлення осіб через Державний кордон України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus