USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«Українська платформа» - це команда однодумців, - Юрій Кобець

23 Березня 2010 09:17
Відбулася конференція Волинської обласної організації політичної партії «Українська платформа».
Про це повідомили у прес-службі ВОО політичної партії «Українська платформа».
Головні питання, що обговорювали делегати, стосувалися мети та завдання ВОО партії «Українська платформа», затвердження делегатів на І-ий всеукраїнський з’їзд партії, внесення змін до складу Ради ВОО партії «Українська платформа». 
«Наша ідеологія базується на трьох китах: ліберальній ідеології в економіці, побудові громадянського суспільства, національно-демократичній філософії розвитку України», - сказав голова Волинської обласної організації партії «Українська платформа» Юрій Кобець.
«Команда «Української платформи» не будується за схемою вождізму. Це команда однодумців. На наше переконання в партію повинна вступати людина, яка поділяє ідеологічні погляди, має здорові амбіції щодо своєї майбутньої кар’єри і майбутньої політичної діяльності» - наголосив він.
«Ми маємо розуміти, що для громадського самоврядування недостатньо займатися лише комунальними проблемами, бо вони так чи інакше пов’язані з іншими аспектами організації державного управління. Кандидат у депутати повинний почати роботу з малих справ, які стануть основою для розробки проекті розвитку громади», - сказав Кобець.
 «Українська платформа» – молода партія. Вона прийшла на зміну тим, що розгубили довіру народу чи обміняли її на особисті блага, посади та чини. Але у людей ще залишалася надія, і ми повинні зробити усе, аби цю надію виправдати», - наголосив голова партії на Волині.
 – Безумовно, що свій головний іспит «Українська платформа» на Волині  складатиме на місцевих виборах. Тому, одне із головних завдань сьогодення – розбудова партійної організації. Це питання  перебуває під постійним контролем виконавчого комітету ВОО політичної партії «Українська платформа», –  наголосив Юрій Кобець у своєму виступі.
Координатор проектів ВОО «Українська платформа» Валентина Місюра зупинилася на проектах, які реалізовує партія.
Так вона розповіла, що в рамках всеукраїнського проекту «Маленький українець» на Волині з вересня до грудня 2009 року тривав конкурс «Щаслива родина – багата Україна.  До участі у ньому долучилися 108 шкіл з чотирьох міст та дев’яти районів області. 1 березня 2010 року в рамках проекту «Маленький українець» стартував конкурс малюнка «Щаслива дитина – багата Україна» серед дитсадків Луцького району. Підведення підсумків конкурсу заплановано на 1 червня – Міжнародний день захисту дітей.
Як наголосила координатор проектів, наразі на Волині триває регіональний відбірковий етап Всекукраїнського дитячого пісенного фестивалю-конкурсу «Зорецвіт», який відбувається у рамках програми мистецького розвитку талановитих дітей віком від 8 до 17 років.
З метою благоустрою сіл, міст та містечок політична партія «Українська платформа» започаткувала проект «Добробут своїми руками», який стартував в області 22 березня.
Ще одним проектом, який реалізовується за підтримки ВОО партії «Українська платформа»  є «Монументальна Шевченкіана», що реалізовується відомим шевченкознавецем, мистецтвознавецем Русланом Теліпським.
Голова Маневицької районної організації «Української платформи» Віктор Регешук поділився своїм досвідом розбудови партійної організації. До слова, цей голова працює дуже активно, адже за короткий проміжок часу у Маневицькому районі, найбільшому на Волині, вже діє 53 (!) осередки «Української платформи».
–  Ми розпочали розбудову нашої партійної організації у дуже складний час – між першим та другим туром президентських виборів, – сказав Віктор. – Пригадую свій перший виїзд – село Криничани Маневицього району. Їду, заметіль, дороги не чищені… Але, приїхавши у село, зайшов у Кринечанську школу. Поспілкувавшись з вчителями, переконався, що роблю потрібну справу. Тільки з командою однодумців ми можемо щось реально змінити у нашому суспільстві.
Загалом участь у Волинській обласній конференції «Українська платформа» взяли участь більше сімдесяти членів партії, більшість серед яких – молодь. Вже найближчим часом активісти партії обіцяють працювати над розробкою нових моделей та бачень тих соціально-економічних змін, які потребують їхні місцеві громади.
На сьогодні на Волині - понад шістсот членів «Української платформи», які працюють у  16 районних та 4 міських організаціях політичної партії. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Невідомий Показати IP 23 Березня 2010 12:13
А Кобець молодець. Залізе в кожну дирку там де є гроші.
Лучанин Показати IP 23 Березня 2010 14:50
Партія нова. а лиця старі. Поки будуть гроші. для лідерів буде толк. Закінчаться гроші-побіжуть в чергову партію
волинянин Показати IP 26 Березня 2010 09:39
ще б воно так гарно звучало з його вуси на конференції, як тут написано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus