USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уночі обчистили дві іномарки

6 Липня 2010 14:45
Упродовж 5 липня на Волині міліціонери затримали двох підозрюваних у крадіжках із автотранспорту – обидва злочини скоїли молоді волиняни, які тепер можуть потрапити на кілька років за грати.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

До Ковельського МВ УМВС надійшла заява 24-річного Олександра, жителя міста Ковель про те, що з його автомобіля «Опель-Вектра», який знаходився на вулиці Волі міста Ковеля, викрадено автомагнітолу «Челенджер» та савбуфер «Блаопункт».

Оперативно-пошуковими заходами сектору карного розшуку міліції встановлено, що крадіжку скоїв 19-річний житель Ковеля.

Аналогічний випадок скоївся у місті Любомлі. У 19-річної Наталії із села Гупали Любомльського району на вулиці Брестській у Любомлі з автомобіля «Мерседес» викрадено фотокамеру «Самсунг d 760».

Оперативно-пошуковими заходами сектору карного розшуку міліції встановлено, що крадіжку скоїв 23-річний житель села Куснище.

Вирішується питання про порушення кримінальних справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Продавець магазину ЕЛЬДОРАДО Показати IP 6 Липня 2010 23:22
Правильно сабвуфер та Блаупункт. Щодо другої назви, то може бути просто підробка під Blaupunkt, як, наприклад, NESCKAFFE чи SONNY і помилки немає. ru.wikipedia.org/wiki/Сабвуфер http://www.blaupunkt.com/en/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus