USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Уряд скорочує контролюючі органи, – Свирида

31 Січня 2010 09:04
«Уряд удвічі скорочує кількість контролюючих органів та перелік видів діяльності, які підлягають ліцензуванню», – розповів екс-заступник міністра фінансів України, депутат Волинської обласної ради Олександр Свирида.
«У середу на засіданні Уряду було ухвалено 25 ключових нормативно-правових актів, спрямованих на підтримку малого й середнього бізнесу в Україні. Рішення розроблялися з урахування програми Сергія Тігіпка, – каже Олександр Свирида.
Окремі рішення уряду щодо полегшення ведення бізнесу прийняті у вигляді постанов. Вони вже сьогодні вступають у силу. Інша частина рішень – це внесенні до Верховної Ради законопроекти. Цим самим Юлія Тимошенко, як майбутній президент, уже готує ґрунт для швидких і активних реформ на законодавчому рівні. Адже, на відміну від Януковича, вона не має наміру розпускати парламент, а навпаки, хоче активізувати його роботу.
До цього часу, як відомо, усі прогресивні законопроекти не приймались через позицію підконтрольних Ющенку депутатів із коаліції. А якщо окремі закони таки вдавалось провести – Ющенко їх ветував.
Отже, після перемоги Юлії Тимошенко має відбутися кардинальне спрощення й полегшення ведення бізнесу в Україні, бо запрацюють не тільки постанови уряду, але й нові українські закони.
Політика щодо спрощення процедур для ведення бізнесу  займає значне місце  в програмі Сергія Тігіпка. В основу останніх рішень уряду було покладено програмні положення кандидатів  Тимошенко й Тігіпка. Тому вчорашнє засідання уряду – це спільне напрацювання нової команди майбутнього президента й майбутнього прем’єр-міністра», – впевнений Олександр Свирида.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 31 Січня 2010 10:39
БЮТОГОЛОВІ БРЕШУТЬ...ДО ВЛАДИ БУДЬ-ЯКОЮ ЦІНОЮ....ПІДПРИЄЦІ ДОБРЕ ПАМЯТАЮТЬ ЖЮЛЬКІНЕ ПІДПИВЩЕННЯ ВІДРАХУВАНЬ ДО ПФ...І ЯК ПОДАТКОВА ЗАЙМАЄТЬСЯ РЕКЕТОМ...
Анонім Показати IP 31 Січня 2010 14:51
Добре шо найшлась людина (Тігіпко), яка написала для Юлі програму. Тільки чого ця людина не хоче бути із бютівцями? І чого Юлі така мудра думка прийшла аж після першого туру, коли її от-от можуть погнати? Чому малий і середній бізнес не підняти ще тоді, коли в далекій Америці тільки починалась криза? Тоді не послухали Пинзеника, вигнали Гриценка, змусили піти Яценюка... А тепер знову збираємо команду професіоналів чи підлизуємось до чужих виборців?
Всезнайко Показати IP 31 Січня 2010 19:05
Не можна скорочувати контролюючі органи, бо хто ж проконтролює, за які кошти депутат Свирида побудував палац в с.Одеради Луцького району...
Брат Показати IP 1 Лютого 2010 11:55
Тігіпко повернула у політику Тимошенко після того як його покалічив Янукович. Тигіпко був радником прем`єр-міністра. Яценюк залишив посаду по команді Балоги, Тимошенко дуже просила його не робити цього, бютівці навіть трибуну блокували, але Яценюк сам підіграв своїм опонентам, щоб його прибрали з посади. Згадайте як він всім показував свій бюлетень, де він себе викреслив. Гриценка з посади зняв Ющенко, поставивши на міністра оборони Єханурова. Всі демократи чудово розуміють, що у них нема іншого виходу як створювати спільну команду з Тимошенко, адже не з Янучарами їм же ж обєднуватися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus