USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із наступної середи контролюючі органи штрафуватимуть гаражні кооперативи?

7 Серпня 2009 11:19
Цьогоріч у серпні Луцьк відзначатиме свою 924-ту річницю. До цього дня місто потрібно облагородити. Проте окремі території обласного центру, як от гаражних кооперативів, перебувають у вкрай занедбаному стані. Саме за неприбрані території відповідні органи можуть розпочати штрафувати представників кооперативів. Про це йшлося під час наради асоціації голів гаражних кооперативів міста Луцька, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Окремі території гаражних кооперативів позаростали будяками так, що за ними не видно самих гаражних кооперативів, – висловився заступник Луцького міського голови Борис Сорока. Особливо, за його словами, це стосується вулиці Карпенка-Карого. Пан Сорока закликав присутніх на нараді представників кооперативів звернути увагу на прибирання територій та облагородити їх.
 
«Буквально з завтрашнього дня організувати роботи для наведення порядку на територіях гаражних кооперативів та прилеглих до них територій, покосити траву, бур’яни, кропиву та лободу», – сказав він.
 
За словами Бориса Сороки, «цих людей, які сьогодні підводять місто» контролюючі органи повинні карати. Заступник мера дав на роздуми представникам гаражних кооперативів час до середи. Опісля, як сказав він, контролюючі органи приступлять до накладання штрафів. Наприклад, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, за забур’янення передбачені штрафи до 402 гривень, – сказав пан Сорока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus