USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ув’язнені пішли на сповідь. ФОТО

22 Березня 2010 09:06
У суботу, на свято Похвали Пресвятої Богородиці у Цуманській виправній колонії №84 у храмі на честь святителя Миколая архієпископа Мір Лікійського чудотворця звершено Таїнство Сповіді та Божественну Літургію.
 

Богослужіння очолив духівник ув’язнених Волинської області настоятель Свято-Покровського кафедрального храму Луцька протоієрей Георгій Шевчук.

За Літургією співали студенти Волинської духовної семінарії. Сповідав бажаючих тюремний священик:  настоятель Свято-Покровського храму селища Цумань ієрей Михаїл Кулакевич.

Після богослужіння священики індивідуально поспілкувалися з ув’язненими.

У в’язниці організовано школу духовної просвіти з вивченням основ християнської моралі, історії Православної Церкви, таїнств та обрядів Церкви.

Тут збільшується кількість духовної літератури в бібліотеках, забезпечення їх періодичними виданнями Української Православної Церкви. Організовуються колективне прослуховування засудженими радіопередач на християнську тематику, перегляд відео- та телевізійних передач.

Засновується служба «Православна пошта» для духовної підтримки засуджених та їх духовного просвітництва через листування. Залучаються священики до індивідуально-виховної роботи з засудженими.
Священики проводять духовно-просвітницьку роботу з персоналом установ виконання покарань області – проводять лекції, бесіди, залучають їх до богослужінь.
Спільно з управлінням Департаменту організовується та здійснюється методичне керівництво проведенням серед засуджених конкурсів художньо-прикладної та літературної творчості на православну тематику, - інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus