USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В екс-начальника ДАІ Волині, який потрощив 4 авто, відібрали права

16 Квітня 2015 12:50
За водіння напідпитку в екс-даівця Гайового на рік суд відібрав водійське посвідчення. Про це повідомляє прес-служба Правого сектору у Львові.

Водіння в стані сильного алкогольного сп’яніння не зійшло з рук екс-керівнику ДАІ Волині Володимиру Гайовому. Так, Шевченківський районний суд Львова на один рік позбавив правопорушника права керувати транспортними засобами. Також, йому довелось компенсувати збитки в повному обсязі всім власникам пошкоджених авто, які трапились на шляху . Про це розповів юрист ГО «Правий сектор-Захід» Ростислав Ореховський. Весь час – від моменту затримання і до постанови феміди Правий сектор Львівщини тримав справу на контролі , тож колишня висока посада та зв’язки, попри спроби, не допомогли порушнику уникнути суду та покарання.

Нагадаємо, наприкінці березня активісти молодіжки «Правого сектора» затримали водія, який, на своїй Тойоті «Кемрі», по дорозі протаранив чотири авто і намагався втекти. Та, втечі завадили представники «Правої молоді» Юрій Кузьма та Роман Святошенко, які випадково опинилися на місці події. Хлопці затримали п’яного водія та викликали дорожніх патрулів. Вже потім з’ясувалось, що за кермом перебував екс-начальник ДАІ Волині Володимир Гайовий.

«При призначенні стягнення суд враховує характеристику на особу, що він є пенсіонером, щиро розкаявся. Враховуючи особу правопорушника та обставини справи, вважаю, що до нього слід застосувати адміністративне стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами», – йдеться у рішенні суду.

Згідно з інформацією юридичного відділу «Правого сектора» Львівщини, суд врахував, що Гайовий перебував під дією алкоголю. Пом’якшуючими обставинами стали визнання вини горе-водієм та розкаяння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 16 Квітня 2015 13:20
Мудак він і є мудак..
456 Показати IP 16 Квітня 2015 13:28
коментар було видалено
макс Показати IP 16 Квітня 2015 13:34
Потрібно, щоб це стало щоденною практикою - справедливе покарання високопосадовців. Тоді буде порядок.
sms Показати IP 16 Квітня 2015 14:06
Ну і що? В нього ще три пари таких посвідчень є.
Волиняка Показати IP 17 Квітня 2015 09:40
Може як людина він і непоганий, АЛЕ ВІН ЛЬВІВЯКА, АЦЕ ВЖЕ ДІАГНОЗ!!!
вуйко Показати IP 18 Квітня 2015 19:30
Останній коментар клас поважаю:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus