USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОДА дали «зелене світло» волинським авторам

10 Листопада 2010 13:46
Експертна рада з питань видавничої справи розглянули 44 заяви волинських авторів, які просили фінансової підтримки на видання їх нових творів.
Загальна сума, необхідна на ці потреби, становить 821,715 тисячі гривень. Проте із виділених у цьому році коштів нерозподіленими залишилось всього 59,9 тисячі гривень, повідомили у прес-службі ОДА.
Враховуючи думку представників творчих спілок, члени експертної ради рекомендували до видання такі книги: «Український народний орнамент. Вишивки. Тканини. Писанки» Анатолія Силюка, «Письменники Волині» Ніни Горик, «Погашений світильник» Василя Гея, «Між шляхом воїна і Дао» Василя Слапчука, «Духовні піснеспіви «Оранти» Василя Мойсіюка, «Завжди і у всьому залишатись собою» Йосипа Струцюка, «Щоденники без цензури» Полікарпа Шафети.
Питання фінансування окремих книг, які потребують доопрацювання, перенесене на наступне засідання.
Авторам, рукописи яких не відповідають положенню про експертну раду з питань видавничої справи, відмовлено у наданні фінансової допомоги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Борис Показати IP 10 Листопада 2010 16:36
А де ж "кіт-воркіт"? Чому немає в списках?! Йому Савчак завжди виділяв допомогу на видавництво примітивної сексуальної мазні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus