USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В санаторії на Волині хочуть будувати водолікувальний комплекс

23 Лютого 2011 15:57
8 мільйонів гривень потребує комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок» для будівництва водолікувального комплексу.
Керівництво закладу за власні кошти розробило для цього проектно-кошторисну документацію, - повідомила директор санаторію Валентина Касарда.
Проте з часу розробки пройшло вже півтора року. Тому, якщо зволікати з початком будівництва – надалі доведеться виготовляти новий проект.
Санаторй «Пролісок» знаходиться у комунальній власності обласної громади. А новий водолікувальний комплекс будувати збираються за кредитні гроші.
«Що я хочу? Підтримку вашу, - звертається до журналістів очільниця закладу. - Бо керівництво Клімчук і Войтович сказали що візьмуть «на себе» відсотки банківських кредитів».
Кабарда розповідає, що із будівництвом комплексу санаторій вийде на значно вищий рівень. Вже сьогодні її заклад відвідують із багатьох областей України та іноземці із Західної Європи. Проте «все таки волиняни мало представлені як відпочиваючі в нашому санаторії», - зазначає Касарда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правдоруб Показати IP 23 Лютого 2011 18:26
НА таких людях, як КАСАРДА тримається держава,пані ВАЛЕНТИНА вперет і тільки вперед!!!
Неправдоруб Показати IP 23 Лютого 2011 18:46
Правдоруб в пяти словах зробив пять помилок.
Ого! Показати IP 23 Лютого 2011 19:49
Повірте, ціни в санаторії далеко не народні. Всі влади пхають туди грошви, тому й самі і рідні їхні можуть тільки туди їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus