USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В УЄФА заспокоїлися і чекають на продаж Луцького аеропорту

26 Жовтня 2009 15:31
Не дивлячись на недостатній прогрес у розвитку Луцького аеропорту і претензії, які свого часу виставляла УЄФА до волинської влади, єврочиновники з розуміням поставилися до українських реалій і чекають результатів аукціону з продажу акцій ВАТ «Луцьке авіапідприємство». Про це «Волинським новинам» розповів заступник голови волинської ОДА Василь Байцим.
Ще 11 жовтня в Україну надійшов лист, де, зокрема, вказувалося, що у Луцьку відсутній прогрес у підготовці аеропорту. Про це йшлося у листі директора УЄФА Євро 2012 Мартіна Каллена на ім’я директора Координаційного бюро з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Іллі Шевляка та директора ТОВ «МОК Євро 2012 Україна».
У листі пана Каллена йшлося: «Згідно з наданими гарантіями аукціон, яки визначить офіційного власника прав на термінал, має бути проведений до кінця вересня 2009 року. Стосовно цього не надходило ніяких нових даних, хоча проектні роботи все ще ведуться. Деякі види робіт мали початися ще в минулому кварталі, але ніяких ознак діяльності в цьому напрямку не спостерігається. Про зміни пропускної спроможності не оголошувалося».
Проте, як розповів Василь Байцим, експертам УЄФА було надано повне роз’яснення щодо причин затримки. «Українські чиновники діють в межах певних правил і їх мусять дотримуватися», - зазначив пан Байцим.
УЄФА було повідомлено, що на кінець листопада запланований аукціон з продажу контрольного пакету акцій Луцького авіапідприємства і що є інвестори, які готові взяти в ньому участь.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus