USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вантажівка знесла сторожку на залізничному переїзді

18 Грудня 2009 14:09
Уночі близько 1-ї години на трасі поблизу селища Голоби Ковельського району 5-тонна вантажна «фура»-ТІR на швидкості врізалася у будку чергового на залізничному переїзді.
 
Вантажівка трохи не доїхала до селища Голоби. Ймовірно, багатотонну машину понесло по кризі на слизькій дорозі. Над автотрасою мело снігом. До всього, біля залізничного переїзду – суцільна темрява. «Фура» на швидкості протаранила сторожку чергового-залізничника. Передні колеса застрягли в руїнах. На щастя, семафорник тієї миті вийшов із будки й пішов на півгодини перепочити додому.
 
На місце аварії негайно виїхали рятувальники МНС. Вони перекрили рух поїздів. І почали розбирати руїни сторожки. Спеціальною аварійно-рятувальною технікою відтягнули вантажівку на узбіччя. За півгодини рух поїздів поновили, - повідомляє прес-служба ГУ МНС  у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SPIKER Показати IP 19 Грудня 2009 02:17
якщо не маєте фотку з місця події,не туліть всяку лажу...
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 23:27
Мабуть семафорник "в сорочці народився". А от якби дороги належно освітлювалися (тим паче поблизу переїздів), то таких випадків стало б менше.
сандра Показати IP 5 Квітня 2011 09:53
це просто неймовірно і зворушливо як мені водія шкода стільки металу перевів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus