USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветеранам війни – спрощений перетин кордону

7 Травня 2010 17:55
Міжнародні поїзди, якими через Волинь на урочистості з нагоди 65-ї річниці Перемоги їдуть ветерани Другої світової, на кордоні оформлятимуть за спрощеною схемою.

Про це інформує Прикордонна служба України .

Зважаючи на поважний вік та високі заслуги ветеранів, співробітники пунктів пропуску не лише оформляють колишніх вояків у пріоритетному порядку та за спрощеною схемою, але й дарують їм квіти.

Увесь «транспорт Перемоги» прикордонники оформляють таким чином, щоб створити ветеранам святкову обстановку та звезти до мінімуму прикордонні та митні формальності. Наприклад, 6 травня оформлені подібні групи ветеранів з України, Грузії та Польщі.

Державна прикордонна служба очікує на перетинання кордону на волинському відтинку ветеранськими «десантами» з Польщі та Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus