USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветерани балакатимуть по міжміському телефону безкоштовно

29 Квітня 2010 17:42
ВАТ «Укртелеком» до Дня Перемоги дарують 10 безкоштовних хвилин міжміського та міжнародного зв’язку кожному ветерану війни 8 і 9 травня.

Про це повідомив заступник начальника головного управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Віктор Сливка на засіданні оргкомітету з підготовки та відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

«Укртелеком» 8-9 травня буде надавати безкоштовні послуги міжміського, міжнародного (до країн СНД) телефонного зв’язку учасникам Великої Вітчизняної війни та особам, прирівняним до них, загальним обсягом по 10 хвилин кожному. Надаватися такі послуги будуть з квартирних телефонів, а також з поштових відділень і переговорних пунктів. Ветеран має особисто звернутися та пред’явити відповідне посвідчення», - запевнив чиновник.

Цього року будуть вручені продуктові набори усім інвалідам війни. За кошти місцевого бюджету вже придбані пайки для інвалідів I та III груп. А забезпечити наборами інвалідів II групи мають райони за кошти місцевих бюджетів.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк зазначив, що деякі районні адміністрації доручили сільрадам закупляти пайки для ветеранів. Та, на його думку, ці пайки мають закуплятися централізовано.

Окрім того, Олександр Курилюк нагадав, що продуктові набори, вітальні листівки мають бути вручені урочисто.

«Нам потрібно на пристойному рівні провести усі заплановані заходи. Треба, щоб вони пройшли по-людськи, щоб вшанувати цих людей. Їх не так уже багато залишилося. Маю велике прохання, щоб вручення цих продуктових наборів не проходило у формальній обстановці. Бо досвід показує, що ми часто не знаходимо можливості належно вшанувати ветеранів», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus