USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Везеш буряки на цукроварню – зареєструйся в податковій

8 Грудня 2009 12:12
Волинські податківці окупували прохідні та в’їзні дороги на цукрозаводах області, щоб вирахувати підпільних перевізників солодких коренів. «Калимити можеш, але плати податки», - наголошують в ДПА.
Наглядати за вантажівками з цукровим буряком узялися податківці разом із інспекторами ДАІ. Для цього контролююці інстанції створили спільні пости, що їх організовано поблизу цукроварень Волині.
 
«Існування спільних із автоінспекцією постів – особливо ефективний засіб боротьби із нелегальними перевезеннями в період заготівлі цукрових буряків. Те саме стосується водіїв, які наймаються перевозити деревину, особливо, у поліських районах області», - зазначає начальник управління оподаткування фізичних осіб обласної ДПА Людмила Арендарчук. 
 
Унаслідок спільної з ДАІ перевірки, податківці впіймали поблизу однієї із цукроварень в краї сім водіїв вантажівок. Чоловіки перевозили цукровий буряк без жодних дозволів і ліцензій. Згодом затримали ще шістьох шоферів, які не були оформлені у підприємців, які їх найняли. Після проведеної роботи, усі працівники оформили трудові відносини із підприємцями.
 
Завдяки пильності податківців, вдалося легалізувати 758 тисяч гривень заробітної плати. До бюджету додатково надійшло 117 тисяч гривень єдиного податку та 114 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:23
Видно не вистачає податуквцям грошей для виконання плану понарахуванні податків....
VSC Показати IP 8 Грудня 2009 12:41
Почему не обнародовать суммы взяток, попадающие в карманы "податківців"? Они разы больше, чем поступления в бюджет.
Зозул Показати IP 8 Грудня 2009 15:10
вже не знають пидар*си за кого взятись... Під вирховной радой хай пости ставлять!
кен Показати IP 8 Грудня 2009 17:41
правильно пускай буряк на полі гние бо у нас цукру багато і ціна падае кожного місяца.
seal Показати IP 9 Грудня 2009 07:38
to Orest. Так просто, між іншим - в попередні місяці цукрові буряки росли у землі, а потім їх збирали, і лише тепер завозять на заводи.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2009 08:15
Так, у грудні. А якби випав сніг, і того б не було. Кого б тоді спільні пости ловили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus