USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від «свинячого» грипу померло двоє волинян

11 Березня 2011 13:55
На Волині поширюється «свинячий» грипу – двоє людей від нього померли.
З початку березня в області вже 10 випадків грипу A/H1N1 Каліфорнія підтвердилися лабораторно, кажуть у прес-службі Волинської обласної санепідемстанції. Про це повідомляє радіо СіД FM.
Померли від цієї недуги мешканці Ківерцівського та Луцького районів.
Хворі на «свинячий» грип є у Луцьку, Ківерцях та Луцькому районі.
Лабораторні дослідження свідчать, що поступово грип типу A/H1N1 в області стає домінуючим і витісняє грип типу Б, що циркулював на Волині до березня і на який занедужало 26 краян.
Санепідеміологи кажуть, що ситуація, яка склалася, вимагає підвищеної уваги і підсилення протиепідемічного режиму.
На сьогодні в області епідпоріг не перевищено, але за епідемічними показниками з 10 по 16 березня призупинили навчання у загальноосвітній школі села Мильськ Рожищенського району, де через хворобу відсутні 50% школярів.
Фахівці закликають краян, при перших симптомах не зволікаючи звертатися до лікарів, адже грип типу A/H1N1 протікає схоже зі звичайним, втім він агресивніший і дає тяжкі ускладнення на органи дихання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Metaller Показати IP 11 Березня 2011 14:26
пора купувати таміфлю... Готуйте грошики!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 11 Березня 2011 16:11
Та ніколи Яник і його команда не визнають, що "свинячий" грип панував, бо, виходить, Юля була права.
Азар Показати IP 11 Березня 2011 16:28
Не дай Бог це сталося б при Юлі, то яники вже б таку паніку організували, такі звинувачення в геноциді українського народу, а зараз що виходить - хай собі...
Анонім Показати IP 11 Березня 2011 18:45
У Луцькому районі людина,можливо і не померла б, якби не "халатне відношення" лікарів швидкої допомоги, які на виклику сказали, що в лікарню хворому не потрібно. На наступний день швидка все-таки госпіталізувала хвору людину. АЛЕ: можливо цей день зіграв роль у житті хворої людини?... А діти залишились напівсиротами. Прикро за наших лікарів!!!!!!!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus