USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відмова від голосування немає нічого спільного з православ’ям, - УПЦ

19 Січня 2010 18:07
Українська православна церква ніколи не виступала проти участі віруючих у виборах, - коментують у Волинській єпархії УПЦ на факти відмови від участі у виборах і списків виборців.

 
 
Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валентин Марчук розповів «ВН», що православна церква не проти голосування віруючих на Президентських виборах, а заодно, ідентифікаційних кодів та паспортів.
 
Священик запевнив: те, що 13 луцьких виборців прагнули викреслити себе із списку виборців немає нічого спільного із православ’ям. Він додав, що пояснити, чому ці люди вирішили так вчинити, він не може. Адже не має права розписувати за цих людей і не може пояснити, чим вони керувалися у своїх діях.
 
Протоієрей припускає, що відмовитися від голосування могли, за його словами, імовірно «сектанти». Валентин Марчук сказав, що радикально настроєні віруючі також виступають проти ідентифікаційних кодів і паспортів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus